UMTS kamera Pupillo
-
- Uporabnik
- T-2: Že imam
- Paket: 10/2
- Kraj: Logatec
UMTS kamera Pupillo
A je že kdo probal priključiti UMTS kamero Pupillo, kupljeno pri Mobitelu, na T2 kartico? Meni jo namreč ne sprejme. Gorita dve rdeči lučki. Ampak, ko dam pa mobitelovo kartico notri, pa zadeva deluje. Ali je možno, da je kamera zaklenjena, ali pa bi se moral obrniti na t2, da oni kaj poštimajo?
Hvala vnaprej za vse nasvete.
Hvala vnaprej za vse nasvete.
Re: UMTS kamera Pupillo
Možno, da je zaklenjena, jp.
-
- Starešina
- Paket: TV
- Kraj: Ljubljana
A ni pri Mobitelu tako, da more imet vso opremo odklenjeno?
- obi
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T-2 PAKET T-3 VDSL
- Kraj: ljubljana - medvode
- Kontakt:
Hja glede na to da obvladujejo večino trga bi mogla bit zadeva odklenjena na vsa omrežja. Pejd na Mobitel pa praši.
Štrom for wife, ups for live
If you still hear me. It was not loud enough
If you still hear me. It was not loud enough
Jaz bi rekel, da je odklenjena, a ima vnešen Mobitelov APN. Kako se spremeni, ne bi vedel (ima kamera kakšen priključek: serijski, usb...?).
-
- Faca
- Paket: Brezčasni VDSL
- Kraj: Ljubljana
Pa še pin odkleni na SIM kartici s pomočjo mobitela, potem pa jo daj v kamero. Morda bo delovalo, če ni res kriv APN.
-
- Uporabnik
- Paket: 10/2
- Kraj: Logatec
Sim sem odklenil na vseh karticah, s katerimi sem testiral. Dejansko kamera deluje samo z Mobitelovimi SIMkami. Jim bom poslal en mail in jih povprašal, če ne pa jutri pokličem uradni servis kako je s tem, pa po tem do Mobitela.
Kamera pa nima nobene zadeve, s katero bi jo lahko priključil na pc (usb, serijski, karkoli). Vso zadevo konfiguriraš z smsi.
Kamera pa nima nobene zadeve, s katero bi jo lahko priključil na pc (usb, serijski, karkoli). Vso zadevo konfiguriraš z smsi.