Oj!
V našem kraju je možen intenet max hitrosti 4/1 (eventuelno 8/1, vendar hitrost ne bi bila vedno tako visoka), kar mi dokaj ustreza. Zanima pa me, kako je potem s televizijo. Namreč, pri t2 bi naročila tudi televizijo s tremi vmesniki, torej da bi na paket imela priključene 3 televizorje. Zanima me, ali bo dovolj močan signal (glede na internet hitrost 4/1), da bodo delovale vse tri televizije. Sama še nimam izkušenj z internet televizijo, zato prosim za kakšne informacije glede tega.
Lp
Tjaša
internet + TV
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Re: internet + TV
Če se lahko naroči samo 4/1, potem IPTV nebo možna, kaj šele 3 televizorji. Za 3 televizorje + 4/1 paket rabiš sinhronizacijo nekje 25mbit.
Zakaj mi je pa potem na informacijah rekla, da je možno?
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Mogoče je v skupni kombinaciji, lahko daš kateremu T-2jevcu da preveri,
na ZS potrebujemo podatke kje želiš da je priključek.
lp
na ZS potrebujemo podatke kje želiš da je priključek.
lp
Možno je, da lahko dosegajo višje hitrosti... vendar z drugo tehnologijo. To kar je napisala so limitne vrednosti za ADSL1.tyasha napisal/-a:V našem kraju je možen intenet max hitrosti 4/1 (eventuelno 8/1
Najbolje bo, da enemu od zgornjih dveh uporabnikov pošlješ podatke o naslovu (po ZS) kjer želiš imeti zadevo, pa ti bo sporočil okvirno hitrost, ki bi jo lahko dosegali na tem območju!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!