[Naročil sem] 50/50

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Enter4
Model
T-2: Že imam
Paket: 1*/1*

[Naročil sem] 50/50

Odgovor Napisal/-a Enter4 » 21. Jan 2010 ob 13:33

Pozdravljeni!

Pred kakšnim tednom, mogoče dan ali dva več sem oddal naročilo za optični paket 50/50(poslovni). Pogodba je bila 15.1 vrnjena in tudi veljavna. Nakar sem dobil klic iz "Administracije - nisem lih prepričan če so bili oni... ampak ok..." In gospa je povedala... da smo pač naroči to in to... da je potrebno do stavbe položit optična vlakna in da še me bodo za točen trmin montaže poklicali naknadno. Ker pa v tistem naknadnem trenutku nisem bil dosegljiv... sem poklical nazaj na številko... ki je bila s prva kakšnih par uric nedosegljiva... ko pa sem jih le uspel dobit... jim razložim... zakaj me ni blo... nakar dobim odgovor samo trenutek in je prekinlo. Od takrat ne duha ne sluha kako je kaj s priklopom oz. okvirnim datumom montaže.

Ima mogoče kdo med vami kakršne koli možnosti, da preveri kako naprej...?

Rad bi vas pa še povprašal... kaj mi svetujete glede VoIP telefonije... Naj raje vzamem ip telefon ali voip vmesnik ter navadni telefon.

Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.
Lp, Miha

Skorc
Starešina
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: [Naročil sem] 50/50

Odgovor Napisal/-a Skorc » 21. Jan 2010 ob 18:50

Za priklop ti bo zagotovo kdo od t-2 fantov s foruma priskočil na pomoč in poskušal urediti z administracijo. Glede telefona pa ti priporočam PSTN vmesnik (ali pa ATA kar v resnici je, analogni telefonski adapter) in nakup "navadnega" brezvrvičnega telefona. Žal IP telefoni, ki jih ponuja T-2, niso izpolnili pričakovanja odjemalcev (mal dnarja, mal muske :) )
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Enter4
Model
Paket: 1*/1*

Re: [Naročil sem] 50/50

Odgovor Napisal/-a Enter4 » 21. Jan 2010 ob 21:57

Aha... je že več takih... ko bolj hvalijo pstn vmesnike kot ip slušalke... No pa samo rešli zadevo :)
Kar se pa tiče priklopa... pa bova probala uredit z zunanjim izvajalcem...

Hvala za pomoč!
Lp

Odgovori