Pozdravljeni!
Zanima me kje je centrala v Šenčurju?
V kratkem se bom preselil v novo hišo v Šenčur in me malo zanima kakšne pakete priporočate? Iščem paket internet, tv in telefon.
Optika gre po sosednji ulici, zato optika zaenkrat odpade.
Gledal sem brezčasni VDSL+telefon. Načeloma mi celo pašeta dva mobilca ki jih bom uporabljal namesto stacionarca - cenik je sprejemljiv.
Centrala v Šenčurju
- obi
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: T-2 PAKET T-3 VDSL
- Kraj: ljubljana - medvode
- Kontakt:
Re: Centrala v Šenčurju
točne lokacije centrale (sedaj katere bazne postaje ali VDSL centrale). Pošlji mi podatke o lokaciji na ZS pa bom pogledu kaj se da narest.
EDIT urejeno preko ZS
EDIT urejeno preko ZS
Štrom for wife, ups for live
If you still hear me. It was not loud enough
-
- Nadebudnež
- Paket: T4 optika + 3x sim
- Kraj: okolica Kranja
Cetrala za optiko je v gasilskem domu. Drugače pa v pošti... vsaj zdi se mi.... no saj to sta že razčistila po zasebnih sporočilih,bolj me zanima,kje po Šenčurju še ni napeljana optika,kajti jst sem do sedaj mislil,da je pokrit cel Šenčur.
- obi
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T-2 PAKET T-3 VDSL
- Kraj: ljubljana - medvode
- Kontakt:
Nove gradnje mislim da niso pokrite za kaj več bi pa moral kolege povprašat.
Štrom for wife, ups for live
Na ogromno objektih manjkajo tudi omarice in kabli, ki so praviloma zviti v jaških. Obstajajo pa tudi lokacije kjer niti kabla ni.darkdog napisal/-a:Cetrala za optiko je v gasilskem domu. Drugače pa v pošti... vsaj zdi se mi.... no saj to sta že razčistila po zasebnih sporočilih,bolj me zanima,kje po Šenčurju še ni napeljana optika,kajti jst sem do sedaj mislil,da je pokrit cel Šenčur.
Če greš od Centra po Mlakarjevi je pokrita do razcepa z Delavsko ulico in po Delavski dol do R&P. Ostala Mlakarjeva ni pokrita.
Jutr dobim info če je kšna prosta parica pr nas, ampak kr pričakujem negativen odgovor.
Jutr dobim info če je kšna prosta parica pr nas, ampak kr pričakujem negativen odgovor.