Odgovor
Napisal/-a Stewox » 11. Nov 2010 ob 18:46
Klical sem že 3x T2 v roku 3 mescov , več kot 5 emailov , in mislm da se nekaj obeta , vendar seveda ne za mojo ulico , vprašal sem za maribor studenci , so rekli da gre posotopoma ampak nekaj bo čec par tednov , nevem kje ampak vedno blizje je meni , OH VSEJ TO ampak še vseeno nisem ziher , sicer na koncu najbol izven osrednjega dela mesta , ampak glih tolko da me bodo še zajeli saj nisem povsem izven mesta.
Po pravici povedano danes je bilo za studence rečeno da nekaj bo čez "nekaj tednov , ali nevem mogoče je ze , sej vas bomo obvestili , pa na strani tudi" ... ko sem pred 2 mescoma vprašal točno za mojo ulico (par krat) so velikokrat mutli sem in tja --- "za optiko je zelo teško rečti , nič nevem" stokal je kot pes ki ni dobil za jest tako da so ziher v finančnem škripcu pomoje , naslednjič pokličem pa tudi ni blo kaj dost , ni vedel kaj bi rekel ... "sej bodo letaki po ulici ko bodo priklaplali" ... itd
Borštnikova ulica in stanetova se mi zdi da je JUG , in upam da gre vse bol proti zahodu , sreča da je RTV zraven qulandije in mogoče bo skozi tiste ulice pri pekerski prišli skozi do mene .... komaj čakaaam.
je pa dobro še vprašati gratel , kar tudi bom , nisem pa ziher ali gratel gradi optiko za sebe in potem prodaja T2 ali oba skupaj , ali T2 naroči gratelu izgradnjo ?
T2 pa kot vemo nima KEŠA sej zato bol počasi gre naprej.