Podrazitev storitev T-2 s 1.1.2011

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
Maximinus
Novinec
T-2: Že imam

Re: Podrazitev storitev T-2 s 1.1.2011

Odgovor Napisal/-a Maximinus » 7. Dec 2010 ob 12:40

razen kljubovanja in neposrečenega cinizma, ne bo nič od vaju ( Hevidi & slow_slow ), vsaj tako kaže.
ali sta pa samo neka pajaca, ki delata za in v imenu drugih in itak vama je vseeno kaj kdo napiše,....
roman sem napisal in vama še vedno ni jasno kaj govorim in kaj hočem.
sta retardirana najstnika, ki se izživljata, ali fanatika, ki zagovarjata sekto ne glede na ceno?

če pa nista pravi naslov in nimata kompetenc, se ne oglašajta, ni bilo namenjeno vama, ampak folku na forumu. in če kaj ne štima, komot me skinite s foruma, to je najbolj pogost pojav ko se pojavi navidezna ogroženost ali paranoja.

mojega pisanja več ne bo, definitivno.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 7. Dec 2010 ob 12:58

Da , bom od zdaj naprej tiho,
ti se pa s tvojimi vprašanji obrni na T-2 in želim ti čim več sreče pri kakršnem koli odgovoru.

jetomit
Znanec
Paket: 10/2

Odgovor Napisal/-a jetomit » 7. Dec 2010 ob 13:01

Spoštovani Maximus,

odločitev naročnika je kje bo in kje ne bo imel storitev! Kot uporabnik t-2 lahko prekineš sodelovanje letos in ti nebi bilo treba plačati 20€, če si res tako nezadovljen. Malce sem bral tvoje "nakladanje", ko si nekaj pisal. Tudi sam sem naročnik T-2 storitev na dveh lokacijah in moram povedat, da nikjer še nisem imel slabih izkušenj.
CENE, res da se cene višajo in meni kot uporabniku to nikakor ni pogodu. Ampak vprašaj se čisto pošteno,a si zavedaš,da ne moreš biti HKRATI najcenejši in najboljši ponudnik v Sloveniji. Če primerjaš storitve ostalih in kar nudijo, je t-2 še vedno veliko pred vsemi.
Če si pa res tako nezadovoljen, pa ti privoščim več sreče na SIOLU,ko boš šel tja s časovno vezavo in dosti slabšo kvaliteto slike. Najbolj zanimivo je pa to, ko boš pravtako imel zatemnjeno sliko(kar si omenjal..) Aja pa še to :) - na T2 boš plačal 20€ za preklic, koliko boš plačal na siolu,če boš preklical ?

Lp :rtmT2:

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 7. Dec 2010 ob 13:08

Tudi jaz se strinjam, da bi take stvari morale biti tudi zraven računov. Če je lahko priložena vsaka novost, ki jo dobite v ponudbi (najbrž bo z novembrskim računom prišel letak za timeshift), boste pa ja poslali tudi dopis glede sprememb splošne pogodbe in cenikov!

Izgovarjanje, da je vse zabeleženo na uradni spletni strani, pač ne drži vode. Najbrž ne pričakujete, da uporabniki dnevno spremljajo novice na T-2.net? Če bi bila ta spletna stran tako ažurna še za ostale stvari, ne bi jaz šele na forumu izvedel za vse izpade, ki se tičejo T-2ja. Če uporabniki ne bi prijavljali napak, bi za marsikatero stvar mislil, da deluje brezhibno... tako pa imam predstavo popolnoma drugačno!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

peterp
Model
Paket: T4 optika giga 100/10
Kraj: KR

Odgovor Napisal/-a peterp » 7. Dec 2010 ob 13:19

Mislim, kako eni komplicirajo da to ni res. Bom jaz analiziral svoj primer: Imam brezčasno optiko 10/10 ki stane sedaj 40€. Po novem letu bo stala 42€, to je 2€ več. Istočasno imam zakupljen snemalnik za dodatnih 10MB (skupaj torej 20MB), kar znese 1€ več kot pri naročnini. Po novem letu bo pa že v osnovi zakupjen prostor za snemalnik 20MB. Torej bo račun v mojem primeru po novem letu višji za natanko 1€ oz. 2,5%. Kva, a naj se sedaj zaradi 1€ na mesec mečem po trepalnicah? Tako da ne razumem, zakaj se nekateri tako razburjajo... po moje čisto po nepotrebnem. :hmm:

Uporabniški avatar
kekoke
Guru
Paket: išče alternativo

Odgovor Napisal/-a kekoke » 7. Dec 2010 ob 13:25

Maximinus napisal/-a: ali sta pa samo neka pajaca, ki delata za in v imenu drugih in itak vama je vseeno kaj kdo napiše,....
sta retardirana najstnika, ki se izživljata, ali fanatika, ki zagovarjata sekto ne glede na ceno?
če pa nista pravi naslov in nimata kompetenc, se ne oglašajta, ni bilo namenjeno vama, ampak folku na forumu.
:aa:
medij tak ali drugačen, kako se izrazaš in kako pristopiš do sogovornikov odraža tvojo zrelost. če bi jaz odločal bi te vsekakor odstranil. So na forumu tudi ljudje, ki nimajo veze s t-2 in skrbijo za nivo komunikacije. Če ti človek želi prijazno odgovorit na tisto kar lahko, ti ga pa takole zmerjaš, adijo...
Slika
Avtor napisanega izjavlja, da ni zaposlen v podjetju T-2 ali z njim povezanih podjetjih. Vseeno pa sprejema zasebna sporočila z neprimerno vsebino.

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Malkec » 7. Dec 2010 ob 13:26

Potem bi pa spet izpadli T-2jevci in ekipa foruma kot diktatorji, ker ne dovoljujemo svobode besede in pada cenzura in ne vem kaj... :jao:

voyager2
Legenda
Paket: T4 300/100 Telekom GPON
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a voyager2 » 7. Dec 2010 ob 13:33

Po njegovem prvem postu je bilo jasno kako se bo končalo. Ni šans da napišeš pravi odgovor. To daš na ignore pa je.

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 7. Dec 2010 ob 13:39

peterp napisal/-a:Bom jaz analiziral svoj primer: Imam brezčasno optiko 10/10 ki stane sedaj 40€. Po novem letu bo stala 42€, to je 2€ več. Istočasno imam zakupljen snemalnik za dodatnih 10MB (skupaj torej 20MB), kar znese 1€ več kot pri naročnini.
Ti si tole malo pomešal. Že sedaj imaš na v storitvi/paketu BO 20 GB prostora! Ne vem, zakaj bi kupoval še dodatnih 10 GB, da bi imel 20 GB, če pa že imaš 20 GB?
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a martis » 7. Dec 2010 ob 13:40

Maximinus... maksimalni minus tebi za način in nivo izražanja na tem forumu :grr:

Svoji mamici reči kaj v tem stilu, boš videl, kak te bo za uho spekla...

Administrator - ti pa le komot izbriši te žolčne izbruhe, da nam ostalim ne bo treba tega brati, saj ni nič pametnega napisal
Zadnjič spremenil martis, dne 7. Dec 2010 ob 13:52, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 7. Dec 2010 ob 13:42

Vsak ima pravico do svojega mnenja,
tako da jaz sem za to da ostanejo njegovi posti.

Lahko Gospodu samo še ponovim, da kar se zatemnitev tiče moramo če nočemo penalov dobit zatemnjevat omenjene kanale.
Za tistih 20€ ob preklicu pogodbe pa žal kaj naj rečem, izkoriščalo se je da ni ne € za vklop in izklop in to je pač rezultat,
drugače sem pa mislim da dovolj izobražen, da se malo lepše izražam kot Vi.

lp

Uporabniški avatar
maxus
Guru
Paket: oranžni diamant hbo
Kraj: Izola

Odgovor Napisal/-a maxus » 7. Dec 2010 ob 14:05

martis napisal/-a:Maximinus... maksimalni minus tebi za način in nivo izražanja na tem forumu :grr:

Svoji mamici reči kaj v tem stilu, boš videl, kak te bo za uho spekla...

Administrator - ti pa le komot izbriši te žolčne izbruhe, da nam ostalim ne bo treba tega brati, saj ni nič pametnega napisal
Martis, njegovi prispevki izražajo njegovo osebnost, če mu jih pa zbrišeš, mu samo uslugo narediš...
Slika

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Paket: T4
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a tonimona » 7. Dec 2010 ob 14:32

peterp napisal/-a:Mislim, kako eni komplicirajo da to ni res. Bom jaz analiziral svoj primer: Imam brezčasno optiko 10/10 ki stane sedaj 40€. Po novem letu bo stala 42€, to je 2€ več. Istočasno imam zakupljen snemalnik za dodatnih 10MB (skupaj torej 20MB), kar znese 1€ več kot pri naročnini. Po novem letu bo pa že v osnovi zakupjen prostor za snemalnik 20MB. Torej bo račun v mojem primeru po novem letu višji za natanko 1€ oz. 2,5%. Kva, a naj se sedaj zaradi 1€ na mesec mečem po trepalnicah? Tako da ne razumem, zakaj se nekateri tako razburjajo... po moje čisto po nepotrebnem. :hmm:
Mogoče ti bo po tretji podražitvi bolj jasno. :namrec:
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

dal
Legenda

Odgovor Napisal/-a dal » 7. Dec 2010 ob 14:47

Hevidi napisal/-a:Morate ločit:
- rezident
- poslovna stranka (obravnavana kot rezident)
- poslovna stranka
- poslovna stranka (s skrbnikom)
- poslovna stranka (s skrbnikom in SLA)
Ko je to razjasnjeno, se pa lahko primerjajo storitve.
Obrazec za povpraševanje smo vedno izpolnili preko spletne strani. V katero kategorijo nas to uvrsti pa ne vem.

Nihče iz T-2 tudi nikoli ni omenil kakšne dodatne možnosti.

peterp
Model
Paket: T4 optika giga 100/10
Kraj: KR

Odgovor Napisal/-a peterp » 7. Dec 2010 ob 15:10

Dejstvo je, da bodo razlike pri končnih računih zelo majhne. Recimo pri naročnini na brezčasno optiko znese razlika po novem sicer 2€, ampak pri brezčasni optiki so v naročnini že všteti dve SIM kartici! Torej, v teh 2€ je zajeto povišanje naročnine in povišanje cene za 2 mobilna telefona. Vse to za ceno 2€ na mesec? Se oproščam nekaterim, ampak to se meni zdi zanemarljivo povišanje. Kakorkoli obrnem, brezplačni telefonski klici na stacionarna in mobilna T-2 omrežja mi prinesejo to razliko notri, in ne le enkrat. Ali drugače, zame ostaja T-2 še vedno najugodnejši ponudnik, pa če obrnem tako ali drugače... :rtmT2:

Zaklenjeno