Ker ne vidiš smisla v gledanju ostalih 100 kanalov?zumi napisal/-a:(eko) zdaj pa pravim...pol nima smisla imet iptv..na računalniku..
IPTV na računalniku
Re: IPTV na računalniku
ma ga morem imet,da mi dostavljajo signal....preden nisem imel tv nisem moral gledat niti na računalniku. zdaj pa preko vlc-ja ne vidim več glavnega(xxx) 

pa internet mas, pa nenajdes XXX za gledat? zresni se
to je tak kot da bi v morju plavo, pa vodo isko
to je tak kot da bi v morju plavo, pa vodo isko
Mene pa zanima, če še komu danes ne dela tv prek računalnika??
Hvala
LP
Hvala
LP
tu je blo bol enostavno samo za to...nisem mislil nič slabega s tem...v morju ne najdem sladke vode...
jaz25 meni dela...ampak zal ne več vse ;(
ja meni ne dela noben program :/
- BOBI
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Nimam nobenih problemov
dela zadeva na optiki.

-
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Joj kolk stokanja, ko se lahko gleda LE tisto kar je PLAČANO. Sem pa prvo pri trenutnem ISP pričakoval. Lepo pa da gre zadeva v to smer in ne v smer kompletnega onemogočanja sprejemanja prek PC.
Sem se navadil na ta "PIP" (IPTV na PC desktopu), da bo precej sitno brez tudi za program z zamikom. Ti funkcijko okorni STB-ji in cel ekran vedno zaseden s TV sliko mi nekako ne gre, če sem le sam pred zaslonom.
Je morda v načrtu uradna aplikacija za IPTV, ki bo hendlala tudi časovni zamik prek PC?
WIN platforma seveda.
Sem se navadil na ta "PIP" (IPTV na PC desktopu), da bo precej sitno brez tudi za program z zamikom. Ti funkcijko okorni STB-ji in cel ekran vedno zaseden s TV sliko mi nekako ne gre, če sem le sam pred zaslonom.
Je morda v načrtu uradna aplikacija za IPTV, ki bo hendlala tudi časovni zamik prek PC?
WIN platforma seveda.
A mi lahko kdo pove nove ip-je za XXX programe?
216.163.137.68
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Zakaj je treba na tak načinCobane napisal/-a:216.163.137.68

- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
www.playboy.com = 216.163.137.68
A je ta forum za "podjebavanje" ali je morda navkljub parim primitivcem, katere se tako ali tako ne moreš nikjer izogniti, morda vseeno forum za nasvete in pomoč.kingo napisal/-a:A mi lahko kdo pove nove ip-je za XXX programe?