Timeshift / Časovni zamik
Re: Timeshift (aka: jaz grem pa na wc že pred reklamo)
smo že precej offtopic ampak ok...
tipka na vseh daljincih in na vseh vmesnikih dela. na motoroli 1510 (siva motorola + siv daljinec) in na 1003 in na 1910 (tudi na obeh daljincih) dela tipka WWW. stestirano.
tipka na vseh daljincih in na vseh vmesnikih dela. na motoroli 1510 (siva motorola + siv daljinec) in na 1003 in na 1910 (tudi na obeh daljincih) dela tipka WWW. stestirano.
- nemo
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: t4 tera na optiki
Mogoče bi to sporočil še študentom na Hd, če res razlagajo, da ne dela več.
Plačaš 100, dobiš 90.
verjetno je prišlo sam do nesporazuma, in je nekdo na HDju rekel, da tipka "back"(torej za prejšnji kanal) ne dela več, ker je dobila drugo funkcionalnost, ni pa povedal, da se za prestavit program nazaj sedaj uporabljaja www. to vedo vsi študentje in neštudentje na HDju
torej, osebno stestiral na HDju na vseh vmesnikih:
motorola 1510, 1003 in 1910: ima gumb WWW
amino 110: LAST CH (pod tipko 7)
amino 130: P<P (pod tipko OK, rahlo desno)
tukaj pa so še navodila za uporabo vseh daljincev, ki jih t-2 ponuja in je lepo slikovno narisano in opisano, za kaj je kakšna tipka v uporabi: viewtopic.php?p=165461#p165461
torej, osebno stestiral na HDju na vseh vmesnikih:
motorola 1510, 1003 in 1910: ima gumb WWW
amino 110: LAST CH (pod tipko 7)
amino 130: P<P (pod tipko OK, rahlo desno)
tukaj pa so še navodila za uporabo vseh daljincev, ki jih t-2 ponuja in je lepo slikovno narisano in opisano, za kaj je kakšna tipka v uporabi: viewtopic.php?p=165461#p165461
O, timeshift imamo na voljo:) Super.
Zanima pa me dvoje, preden si ga naročim:
1. Ali je s timeshiftom možno pogledati katerokoli oddajo za nazaj v roku 48 ur na vseh kanalih ali samo nekatere kanale ali samo nekatere oddaje na nekaterih kanalih?
2. Če si to naročiš, ali si lahko kadarkoli potem tudi izlopiš ali moraš imeti določen čas vklopljeno ali kako? In kako se potem obračunava strošek tega: če imaš pol meseca vklopljeno, ali ti potem računajo samo 2,5 EUR?
Hvala za odgovore in lep večer.
Zanima pa me dvoje, preden si ga naročim:
1. Ali je s timeshiftom možno pogledati katerokoli oddajo za nazaj v roku 48 ur na vseh kanalih ali samo nekatere kanale ali samo nekatere oddaje na nekaterih kanalih?
2. Če si to naročiš, ali si lahko kadarkoli potem tudi izlopiš ali moraš imeti določen čas vklopljeno ali kako? In kako se potem obračunava strošek tega: če imaš pol meseca vklopljeno, ali ti potem računajo samo 2,5 EUR?
Hvala za odgovore in lep večer.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Če bi malo boje bral/a bi vse videl/a
TS deluje na 80 kanalih
odjaviš ga lahko kadar koli.
TS deluje na 80 kanalih
odjaviš ga lahko kadar koli.
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Hm, na uradni strani piše 180 programov.
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Kitl od kod tebi 80 programov?
Zmotil se je... vseh programov s casovnim zamikom je 180 oziroma še nekaj več
No, najbrž da sem res malo nerodno vprašala. V bistvu me zanima, ali je timeshift vklopljen na vseh (za moje osebne preference) bistvenih programih, se pravi na nacionalki, na pop tv, kanal A, tv brio, skupina discovery, national geographic, history, filmski kanali, travel chanel (to pri nas v glavnem gledamo). In če je potem na teh kanalih možno za nazaj gledati VSE oddaje v časovnem pasu ali samo nekatere.
Pa seveda prosim tudi odgovore na vprašanja glede zaračunavanja (če jih poznate).
Hvala še nekrat.
Pa seveda prosim tudi odgovore na vprašanja glede zaračunavanja (če jih poznate).
Hvala še nekrat.
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
1. Deluje na vseh kanalih navadne ločljivosti, dosegljive so vse oddaje na vseh kanalih za do 48 ur nazaj.Redkvica napisal/-a:
2. Naročiš / izklopiš lahko enkrat na mesec. Sorazmeren delež do dneva natančno se obračuna.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Malkec napisal/-a:Kitl od kod tebi 80 programov?
Tiskarska napaka
-
- Faca
- Paket: triple
- Kraj: Vrhnika
Men je pa danes prvič močno nagajal. Namreč, ko sem začel gledati odajo, je začelo po nekaj sekundah močno kockati, potem pa se je slika celo ustavila. Poskusil sem še enkrat, vendar se je zgodba ponovila. Enako se je dogajalo tudi pri drugih programih. Slika v realnem času je bila ves ta čas normalna. Po cca pol ure teh problemov ni bilo.
Se mi je pa včeraj tudi zgodilo, da se mi je pri premikanju slike s 3x hirostjo po nekem času samo od sebe vrnilo nazaj na začetno stanje.
Se mi je pa včeraj tudi zgodilo, da se mi je pri premikanju slike s 3x hirostjo po nekem času samo od sebe vrnilo nazaj na začetno stanje.
Kako TS deluje sedaj, ko naj bi bilo nanj naročenih že kar nekaj uporabnikov? Prosim za feedback, ker bi rad naročil, vendar ne bom, dokler ne bom prepričan, da zadeva funkcionira.
Sem testiral in je takrat delovalo super, posledično sem nato tudi naročil TS. Zadeva tudi sedaj deluje tako kot mora (lokacija Kidričevo;VDSL2), včeraj sem še pri starših naročil TS (lokacija MB-Pobrežje; VDSL2) in kolko sem uspel sprobat je TS deloval enkratno.
lp,Ika13
lp,Ika13
lp, Ika13
-
- Model
- Paket: Bakreno brezčasen
Jaz sem ga že zdaj naročil, čeprav sem rekel da bom čakal en mesec
deluje pa zaenkrat popolnoma brez težav.
deluje pa zaenkrat popolnoma brez težav.
"Kako je lepo biti glup "