[Imam] 8/1 + IP TV + IP telefon Reklamacija T2

Splošni pogovori o T-2
zojs
Novinec
Prispevkov: 7
Pridružen: 31. Jul 2009 ob 13:00
T-2: Že imam
Paket: 8/1 + TV + IP telefon

Re: [Imam] 8/1 + IP TV + IP telefon Reklamacija T2

Odgovor Napisal/-a zojs » 28. Avg 2009 ob 09:41

ma ne pricakujem denarja, pricakujem le to, da odpisejo "dolg" oz naj mi ne zaracunajo in terjajo placilo za svoje napake samo to...

ko je bilo potrebno opraviti priklop, si nisem vzel dopusta zato ker mi je bilo fajn, ampak zato ker smo se dogovorili za datum in uro.... datuma in ure pa nisem dolocil jaz!!?

zojs
Novinec
Prispevkov: 7
Pridružen: 31. Jul 2009 ob 13:00
T-2: Že imam
Paket: 8/1 + TV + IP telefon

Re: [Imam] 8/1 + IP TV + IP telefon Reklamacija T2

Odgovor Napisal/-a zojs » 25. Jan 2011 ob 22:10

No evo, od sodišča sem dobil SKLEP O IZVRŠBI. WTF? Imam možnost pritožbe seveda v roku 8 dni, ampak a bi me lahko vsaj vprašali na sodišču za mojo plat zgodbe, preden bi sploh poslali odločbo? Zanimivo, da piše takole - predlog za dovolitev izvršbe na podlagi verodostojne listine. Se pravi dovolj je predlog na podlagi izdanih računov s T-2.

Če povzamem:

1. Dogovorjeni smo bili za priklop (2006). Niso ga opravili ne na dogovorjeni dan, ne naslednji dan. Z strani T-2 me ni poklical nihče. Zato sem jaz klical in prvi in drugi dan. Najprej izgovori, nato obljube. Nič. Tretji dan se odpeljem v poslovalnico na Brnčičevo. Dlje od sprejemne pisarne ne pridem. Povem, da če bodo priklopili bom odštel vse te stroške - porabil sem tri dni dopusta + prevoz v LJ (20 km v eno smer), ali pa naj sploh ne priklopijo. Gospodična mi pove, da naj podam pisno reklamacijo KO DOBIM PRVI RAČUN (pomemben podatek). Reklamacija zavrnjena.

(vmes plačujem račune - redno)

2. Leto 2008. V stanovanjskem bloku priklapljajo sostanovalce na T2, pri enem teh priklopov (je povedal T-2-jev tehnik kasneje ko je prišel odpraviti napako) me je tehnik odklopil. Tako sem bil lepo 16 celih dni BREZ VSEGA (TV, INTERNET, TELEFON). Ker (vsaj takrat) klic iz mobilnega omrežja na 059000000 ni bil zastonj, veselo zapravljam impulse (besedi hitrost, odzivnost v klicnem centru nista znani, k temu naj dodam zelo omejeno prijaznost), verjetno nisem edini, ki je klicaril in čakal. Ko mi je le uspelo nekoga dobiti, spet izgovori - obljube, celih 16 dni so potrebovali, da je nekdo iz LJ prišel v Škofjo Loko (jaz ponavadi potrebujem 35min). RAČUN - znesek razdelim na 30 in plačam za 14 dni - nesporen del računa. Napišem reklamacijo, heh, seveda je zavrnjena.

(še vedno plačujem račune z izjemo "prvega"2006 in "drugega"2008)

Čez nekaj mesecev storitev odklopijo. Jaz menim, da neupravičeno. V vsaki od reklamacij sem argumentiral, sem predlagal, da naj mi odpišejo del računa in bomo zadovoljni vsi, saj sem redno plačeval vse račune in tudi oba reklamirana računa - nesporni del.
Verjetno bi še dandanes bil uporabnik T-2 (potem sem preveslal na Siol).

3. A ve kdo kako je - ko kličeš in vsakič dobiš nekoga drugega na oni strani? Vsakemu razložiš kaj in kako. Zjutraj enemu, čakaš na tehnika, čakaš na klic. Kličeš popoldan. Nato pojutrišnjem. Zgodi se čisto nič. En velik NIČ.

Situacija je taka stoji pa takole: Vse težave, nepravilnosti, problemi so bili povzročeni s strani T-2, kljub temu, da sem klical, opozarjal, pisal - a nič od tega ni zaleglo. Sedaj me terjajo z izvršbo, da naj plačam njihove napake, njihovo neodgovornost in neprofesionalnost. Človek si zastavi seveda logično vprašanje - kaj sedaj? Ugovor je 40€, terjajo me za 190€ (vmes še obresti in stroški). Kako oz. na kakšen način - kličem, pišem, celo osebno se zglasim v T-2 poslovalnici, na kakšen način dopovedati...? Kaj preostane?

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Prispevkov: 3959
Pridružen: 27. Sep 2006 ob 07:39
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Re: [Imam] 8/1 + IP TV + IP telefon Reklamacija T2

Odgovor Napisal/-a Cobane » 25. Jan 2011 ob 22:34

1. Koliko si imel ti stroškov zaradi neresnosti ponudnika, nikogar ne zanima... tako, da boš težko kaj dosegel na to temo!
2. Kar se pa tiče 16 dnevnega izklopa, je pa že sramotno to, da tega nočejo priznati. Najtežje je priznati lastno nesposobnost! Ampak T-2 čaka še dolga in trnova pot, da bo prijazen do uporabnikov! Stečaj/prisilna poravnava se tudi kaže v tej smeri, kajti T-2 ni dosegel pričakovane rasti oz. števila uporabnikov. Zakaj? Preveliko ljudi poznam, ko so slišali takšne in podobne zgodbe okoli T-2ja, in jim tudi namisel ne pride, da bi zamenjali ponudnika, pa če tudi gledajo slabo sliko. Bolje slaba slika, kot pa takšna zajebancija! Pa jih čist razumem!

Če je res tako, kot si napisal pod točko 2., bi ti to reklamacijo morali priznati!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 11:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: [Imam] 8/1 + IP TV + IP telefon Reklamacija T2

Odgovor Napisal/-a KoMar » 25. Jan 2011 ob 22:36

Lepo povedano.

astras
T-2jevec
Prispevkov: 458
Pridružen: 8. Feb 2009 ob 20:03
T-2: Že imam
Paket: T-2 Optika
Kraj: Maribor

Re: [Imam] 8/1 + IP TV + IP telefon Reklamacija T2

Odgovor Napisal/-a astras » 31. Jan 2011 ob 09:34

po vsej verjetnosti preostane da zadevo poravnas, zaradi tega ker bi bilo zelo tezko dokazovat stvari za nazaj ce takrat, takoj niso bile urejene... daj mi na zs tvoje podatke od takrat da malo premeljem dokumentacijo...
lp
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika

Odgovori