IP naslov
IP naslov
Mene zanima kako je mogoče spremeniti IP naslov in ali se ga,da tudi zakriti,da ga drugi ne vidijo oziroma se Ip spreminja dnevno ali mesečno.Kako lahko izsledim koga prek e pošte.Prej sem šel na ip-address.com pa mi izpiše Sorry. This IP address could not be resolved to its location. Please try another IP address. Jaki je to iskalec,če ne more najti naslova.Tle gor je sigurno dosti takih,ki jim je to mačji kašelj in bi prosil,če mi lahko kdo pomaga pri tem.Piše po domače,ker žal ne razumem računalniško šifrirnih sporočil.Hvala
Re: IP naslov
Pozabi na anonimnost na interneti. Skriti se ni možno.
In pa še odgovor na tvoje drugo vprašanje:
Iz IPja ne moreš dobit hišnega naslova. To lahko dobi le sodišče od njegovega ponudnika interneta. Internetni servisi lahko pokažejo največ državo ali mesto, pa še to včasih zgrešijo.
Iz IPja ne moreš dobit hišnega naslova. To lahko dobi le sodišče od njegovega ponudnika interneta. Internetni servisi lahko pokažejo največ državo ali mesto, pa še to včasih zgrešijo.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
uporabi program Neo Trace, dobiš demo, celotno verzijo pa bi tudi kje zvohal.... mal poglej
je pa tak program da ti pkaze lokacijo , ampak za slovenijo to ni kej dobro (poakeze samo mesto internet ponudnika) bolj za po svetu
je pa tak program da ti pkaze lokacijo , ampak za slovenijo to ni kej dobro (poakeze samo mesto internet ponudnika) bolj za po svetu