Stalno zasedena številka
- erbi
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: 300M/100M+2*TV+5*telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
Stalno zasedena številka
Ali še kdo dobiva s 0590 omrežja kakšne klice in to iz ene in iste številke. Klicatelj ima pa to srečo, da vedno kliče, ko me ni doma. Če pa kličem nazaj pa je številka vseskozi zasedena, pa naj bo to zjutraj, opoldne, popoldne, zvečer, ponoči, ...
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Re: Stalno zasedena številka
če je tvoja telefonska v imeniku je čist možno, da kličejo iz kakega podjetja za kakšne ankete, oglaševanje,...
sem imel nekaj takih klicev iz 0590... pa sem na telemachu(št v imeniku)
sem imel nekaj takih klicev iz 0590... pa sem na telemachu(št v imeniku)
- erbi
- Navdušenec
- Paket: 300M/100M+2*TV+5*telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
Ja, je v imeniku. Tudi druga je, pa je zaenkrat še tiho ....
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
hja mogoče so samo eno vzeli, ne vem kak način je to da izberejo eno telefonsko.
pri meni v imeniku je objavljenih več številk 3 mobilne in 2x stacionarne zvoni vedno samo na eno, no včasih celo reskiram 5 min za anketo
pri meni v imeniku je objavljenih več številk 3 mobilne in 2x stacionarne zvoni vedno samo na eno, no včasih celo reskiram 5 min za anketo
-
- Starešina
- Paket: Malo mešano
- Kraj: Pince
Zagotovo je "anketa". Baza naslovov (telefonskih številk) pa je seveda skrbo ustvarjena - presek ime_priimek, naslov in telefonska številka (da ne prihaja do podvajanj).
Svoj čas sem na "zgrešene klice" odreagiral s povratnim klicem ... vendar je takih iz skupine "telefonske raziskave" s časoma naraščalo. Nakar sem spremenil politiko in na neznane številke ne trzam več Če me kdo rabi, me bo že dobil. V kolikor pa gre za telefonske ankete se pa vedno lepo zahvalim za klic in zavrnem sodelovanje.
Svoj čas sem na "zgrešene klice" odreagiral s povratnim klicem ... vendar je takih iz skupine "telefonske raziskave" s časoma naraščalo. Nakar sem spremenil politiko in na neznane številke ne trzam več Če me kdo rabi, me bo že dobil. V kolikor pa gre za telefonske ankete se pa vedno lepo zahvalim za klic in zavrnem sodelovanje.
- martis
- Nadebudnež
- Paket: T4 GIGA optika
- Kraj: Slovenska Bistrica
Jaz tudi po navadi zavrnem ankete. Samo so zviti - preden lahko rečeš karkoli, ti že zdrdra svoje. Pa kako finto povejo, da te pritegnejo in firbčen rataš, pol pa ti gre 5 min
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
ma ne.. to jih morš na finto dobit...
kao...
A: ja dobr dan.. a mate morda kakšnih pet minut za anketo?
B: uff.. zdle bo težka, mam mal gužvo... ampak.. dejte mi vi vašo domačo številko, pa vas bom poklical pol zvečer, ko bom mel čas...
...
kao...
A: ja dobr dan.. a mate morda kakšnih pet minut za anketo?
B: uff.. zdle bo težka, mam mal gužvo... ampak.. dejte mi vi vašo domačo številko, pa vas bom poklical pol zvečer, ko bom mel čas...
...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
najbolj preprosto je pa, da takšne številke kar blokiraš. če ne itak ne nehajo klicati. jaz sploh nazaj ne pokličem
Mene je enkrat klicala ena, če imam par sekund časa za anketo. Sem odgovoril, da imam, ampak so že potekle in sem prekinil. Ni več klicala nazaj:)