Iz SIOLovega duo paketa - internet + telefonija - prehajam na T4-20M. Pogodbo sem že oddal in me zanima če sem tole pravilno izpolnil. Od telekoma sem se odjavil in napisal obrazec za prenos številke, kar mislim da mi je uspelo. "Sklop" za odklop SIOLovega interneta sem tudi izpolnil, nikjer pa nisem zasledil obrazca za odklop SIOLove telefonije. Ali je telefonija v sklopi interneta ali sem mogoče pozabil kakšen obrazec?
Zanima me tudi "do 20/4 povezava". To pomeni da je že v osnovi 20/4 v vsakem primeru in tebi pač delo tako hitro kolikor si oddaljen od centrale, ali ti oni omejijo na takšno hitrost kolikor mislijo da ti bo delala? Sicer me nič od tega ne skrbi ker sem v najslabšem primeru oddaljen malce več kot 300m od centrale (približno) in mislim da je to dovolj za 20/4?
Pa še eno vprašanje. Jaz imam računalnik v svoji sobi, v sosednji sobi pa imamo TV ter stacionarni telefon. Zdaj imamo SIOLov modem pri meni, na katerega je priključen tudi SIOLov telefon. Zanima me če bo možno imeti T2 televizijo napeljano v sosednjo sobo, prav tako T2 telefonija, medtem ko bo modem za internet v tej (moji) sobi z računalnikom.
Hvala za odgovore in se že veselim uporabe T2 storitev