torej pred časom, sem kupil http://www.dlink.com/DIR-600, ga priklopil in stvar je delala cca 4-5 mescov... (pri prvem priklopu nisem nič nastavljal, razen geslo za wlan)..
Pred enim tednom, sem pritisnil tipko reset (da bi vrnil nastavitve na tovarniško prevzete in da bi router "malo bolj" nastavil), ampak od takrat ko sem pritisnil tipko reset modem in router se sploh ne povohata, torej se med seboj ne prepoznata..
Če vklopim ruter na INT vhod in direktno v računalnik začne na routerju lučka goret, če vklopim na škatlo od ip telefonije, ki ima še en wan priključek lučka gori.. Torej se napravi prepoznati... Če to storim z modemom nobene razlike.. Router sem večkrat resiteral, tudi t-2 operater preko telefona resteriral modem in ne pomaga.
Imam naročen en statični ip, ki kljub vnosu in konfiguraciji neprepozna modema.. Cabel status- disconected
Router je imel naloženo zadnjo verzijo, ki je razpoložljiva zanj, ampak sem danes še enkrat na novo naložil in nič bolje...
Ima mogoče še kdo kakšno idejo oz. mi lahko na kak način pomaga stvar postavit v delujoče stanje..