PS3 povezava

Splošni pogovori, ki niso povezani s T-2
Odgovori
kirezagar
Novinec
Prispevkov: 23
Pridružen: 8. Apr 2008 ob 13:42
T-2: Že imam

PS3 povezava

Odgovor Napisal/-a kirezagar » 15. Jun 2012 ob 12:24

LP! A mi zna kdo povedat, zakaj se mi PS3 noče povezat na internet? Zelo smešna zadeva je to, ker en dan dela, drugi dan pa spet ne. Napiše napako št. 80130182. V modem imam povezana 2 računalnika, kabel ki gre do switcha, v katerem je PS3, še en računalnik in TV. Pa tudi. če dam kabel iz modema direktno v PS ni razlike. Hvala za pomoč!

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4929
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: PS3 povezava

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 15. Jun 2012 ob 13:02

Pozdravljen,
v bistvu si si sam odgovoril na vprašanje.

T-2 dopušča 3 naprave direkt na modem,
če imaš 2x PC in TV ter še dodatno PS3 so to 4, tako da ena naprava ostane brez ipja.
svetujem router.

lp
slow

kirezagar
Novinec
Prispevkov: 23
Pridružen: 8. Apr 2008 ob 13:42
T-2: Že imam

Re: PS3 povezava

Odgovor Napisal/-a kirezagar » 15. Jun 2012 ob 13:47

Tudi če izklopim vse in imam v modem priklopljen le PS3 je napaka ista.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4929
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: PS3 povezava

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 15. Jun 2012 ob 13:58

In tako bo tudi ostalo,
traja 24ur preden se ip-ji sprostijo,
torej sedaj moraš čakati 24ur, da dobiš ip na PS, pri čemer ne smeš imeti 3eh naprav na modem vklopljenih,

svetujem, da si privoščiš router.
lp

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2238
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: PS3 povezava

Odgovor Napisal/-a RobertM » 15. Jun 2012 ob 18:00

slow_slow: En majhen popravek. Štejejo se strankine naprave, ki zavzamejo "javni" IP ;)
T-2 naprave se ne upoštevajo v kvoto.
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

astras
T-2jevec
Prispevkov: 454
Pridružen: 8. Feb 2009 ob 21:03
T-2: Že imam
Paket: baker+t4
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: PS3 povezava

Odgovor Napisal/-a astras » 25. Jul 2012 ob 11:55

v bistvu se gre za dodeljevanje "javnih" dinamicnih ipjev - ce narocis statiko in vpises v katero od naprav ti bo lazje
lp
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika

Odgovori