Mobilni Internet - kako izklopiti roaming

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3031
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Mobilni Internet - kako izklopiti roaming

Odgovor Napisal/-a Mark » 29. Avg 2012 ob 17:54

Probaj še kak drug FW na routerju ali mogoče kakšna nastavitev preko ukaznega niza. Ko vklopiš blokado data roaminga, priporočam še reset routerja, da se postavi z novimi nastavitvami. Ko je vklopljena blokada data roaminga, bi moralo biti enako, kot pred veliko nočjo.

DushanSilni
Uporabnik
Prispevkov: 30
Pridružen: 16. Mar 2009 ob 17:52
T-2: Že imam

Re: Mobilni Internet - kako izklopiti roaming

Odgovor Napisal/-a DushanSilni » 6. Sep 2012 ob 01:09

Se prav vi ste reklamiral boljši in še hitrejši net, za še enkratr več denarja,k na žalost deluje totalno ISTO oz. še slabš kot prejšnji.Samo s to razliko,da se preklopi v PLAČLJIV roaming v simoblu????Halo???To je za vas boljši internet?Namest 30 eur sm dobu računa 60'???Šabani...Iz 10 eur na 15....potem na 30....zakaj pol zakupujem če maste tok bedno zrihtan da se preklapla??IN TO JE KAO BOLŠ??Kaj živim u narobe svetu?.Se prav ščijete nam po faci pa govorite da to ni scavnica ampak mineralna voda....Ma ni šans da vm plačam račun šabani..T-2 mobilni net?? NE HVALA.....

Uporabniški avatar
OmegaBlue
Navdušenec
Prispevkov: 613
Pridružen: 4. Sep 2009 ob 09:41
T-2: Že imam
Paket: 20/2

Re: Mobilni Internet - kako izklopiti roaming

Odgovor Napisal/-a OmegaBlue » 6. Sep 2012 ob 09:35

Če ti ne znaš uporabljat svojega telefona ne operaterja krivit.

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3978
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Mobilni Internet - kako izklopiti roaming

Odgovor Napisal/-a KoMar » 6. Sep 2012 ob 12:46

DushanSilni, tale izpad je bil pa čisto nepotreben.

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: Mobilni Internet - kako izklopiti roaming

Odgovor Napisal/-a roCkY » 6. Sep 2012 ob 16:18

No ja kakorkoli. Izpad ali nezadovoljstvo. Kakor pač kategoriiraš. Sam sem se že nekajkrat v prste ugriznil oz. stisnil backspace, ko se je tale tema pojavila pd vrhom...
Prehod iz T2 v roaming in nazaj je katastrofa. Neuporabno, če se na aparatu rabi podatkovni prenos. O tem sem že nekaj pisal pred časom. Da se "skida" nazaj v T2 traja in traja. Glede skakanja med operaterjema pa so moje izkušnje še vedno enake tistim, ki pišejo v zadnjih objavah ot. sem nekaj pisal prve dni po spremembi (morda celo ta tema nekje na zaćetku?). Skratka med pogovorom skoči v Si. Čeprav sem "sredi gnezda" T2 anten se aparat posatvi v Si. Edina varianta še vedno kot sem že pred časom pisal je forsiranje T2 in sprememba kadar greš tja kjer ni T2 anten. A to je precej zamudno.
Na tej isti lokaciji oz. bljižnji okolici sicer podatki na ostalih 2 podatkovnih SIM, ki sta forsirani za T2 špilajo ODLIČNO.
A telefonija v kombinaciji med omrežjema žal v praksi ni to kar bi si naročniki želeli.

Atoll
Navdušenec
Prispevkov: 568
Pridružen: 9. Jul 2008 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: 100/10

Re: Mobilni Internet - kako izklopiti roaming

Odgovor Napisal/-a Atoll » 6. Sep 2012 ob 16:35

Rocky, tako se govori ;) Najbolj bedno je, ko ti preskoči v Si in po minuti ali petih brez razloga prekine pogovor. Potem pa čakaš ko neumen, ker telefon po prekinitvi pogovora skoči spet v T2, da lahko spet pokličeš človeka.
Cord cutter.

Odgovori