Fox TV Slovenija in FOX Movies
Re: Fox TV Slovenija in FOX Movies
Oba se malo umirita 

Pa ce ze skor v vsaki temi pise naj jo zaklene. Ok, ok tu koncam s tem.
KoMar napisal/-a:Oba se malo umirita
Komar jaz sem vedno miren.

Nisem mislil nič slabega,samo dober nasvet sem podal. Sej tud ti mislis podobno najverjetneje ali pa si že pomislil na to da bi zaklenil kako temo ker se samo spama in ni nic koristi!
Jst1: nimam nobenih vez itd tukaj. Pač razmišljam cisto logično in sem podal predlog. Nikjer pa ne piše ali bo sprejet al ne.
Ne vidim smisla, da se tukaj nonstop sprasuje eno te isto in z druge strani dobimo vedno isti odgovor. Pač ko bo kaj več znanega pa se tema odklene in nadaljuje naprej!
Do takrat pa

- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Nič ne bomo zaklepal samo teme se držite. FOX bo in ni ista zgodba kot s SK Prime.
Ps
Za SK Prime sem napovedal že avgusta, da bo pri T-2 nekje marca in prav to se bo sigurno zgodilo.
Ps
Za SK Prime sem napovedal že avgusta, da bo pri T-2 nekje marca in prav to se bo sigurno zgodilo.
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
@kitl Fox bo, tulifonska od Romace na PM bo, hvala @kitl 

Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
webmaher a nebi raje prvo sliko vzel, da vidis sploh s kaksno zensko mas opravka? 

-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
ne bit žleht, to bi bila najprej čisto poslovna naveza ... ker se @kitl preveč obotavlja ga sumim da je to njegova sestrica ali pa sestrična 

Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Ali mogoče kdo pozna kateri IP se uporablja pri T2 za Fox Life? Preko tv boxa mi dela z VLC jem pa ne . verjetno so kaj spreminjali IP. Če kdorkoli kaj ve o tem ga prosim za pomoč.
-
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
Kaj je kaj novega glede tega? Romana nič ne pove več!

O vseh novostih oz. zeljah se je nehalo govorit. Sej bo...
- kitl
- Administrator
Pomoje pred aprilom, majem ne bo nič. Takrat bodo verjetno dodal nekaj dobrih kanalov in dvignili naročnino L paketu. Tako je bilo že leta 2008 ko smo po 8 mesecih prosjačenja dobili Š1 in Š2 in HBO pa oba FOX-a. Drugače pa se pustimo presenetiti morda bo pa drugače.
-
- Nergač
to čakamo, cene v višave..storitve pa vedno slabše.kitl napisal/-a:Pomoje pred aprilom, majem ne bo nič. Takrat bodo verjetno dodal nekaj dobrih kanalov in dvignili naročnino L paketu. Tako je bilo že leta 2008 ko smo po 8 mesecih prosjačenja dobili Š1 in Š2 in HBO pa oba FOX-a. Drugače pa se pustimo presenetiti morda bo pa drugače.
bo treba tisti stari pregovor malo spremeniti v "puno para, malo muzike"....
- kitl
- Administrator
To kar sem napisal je samo moje predvidevanje lahko, da bo drugače. Samo glede na to, da se primer s FOX-om dogovarjajo že 3 mesece pa skoz odlično kaže mi ga pa še nimamo pomeni samo eno, da je kanal predrag za to ceno v L paketu. Sej lahko bodo pa par kanalov ven vrgli pa jih nadomestili z novimi. Dvomim pa, da bo L paket ostal tak kot je plus novi kanali in stara cena.