modena napisal/-a:Ja dobro bi bilo, da ko bodo koga priklopili, ki je obdrzal PSTN ali ISDN, da nas o tem obvesti in pove s katerega konca Slovenije je doma. S tem, ko bo kdo to javno povedal, bom resnično pričel pričakovati novo povezavo. Prav tako bi bilo dobro,, da napiše kakšen paket ima in kako mu dejansko deluje povezava.
JUHEJLAHO DANES ME PO VEČ KOT POL LETA PRIKLOPILI NA T-2 s tem, da sem obdržal telefonski PSTN priključek. Včeraj me poklicali iz telekoma ,da me bodo danes zjutraj priklopili na T-2 in se ob 12.00 uri oglasili ter prinesli razdelilnik. Čez eno uro me pokličejo iz T-2 in mi povejo, da me bodo priklopili danes po 12.00 uri. In resnično držali so se vseh rokov ter sedaj mi deluje internet po pričakovanjih.
Vzel sem 4 Mbit/s- 512 kbit/s moje meritve pa so takšne in sicer s speed testom :
speedtest.si
Pritisnite START
Pritisni START za ponovno meritev
Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 496.87Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 3.82Mb/s
Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 503.32Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 3.84Mb/s
na T-2 strani pa mi je vleklo datoteko povprečno z 475 kbit/s.
Malo je odstopanja ampak sem zadovoljen. Bom pa še poklical in povprašal, ce mi lahko optimalno zagotovijo prenos. Od centrale sem oddaljen cca 200 m in ko so me priklapljali so rekli, da zaenkrat priklapljajo samo tiste, za katere 100% lahko zagotovijo, da bo prenos deloval.
Takole jaz sem dočakal T-2 in upam, da boste še drugi.

Prav tako sem zadovoljen saj imam sedaj za isti denar 7x hitrejši prenos.
Nimam več od 20.10.2006.