IPTV na računalniku
Re: IPTV na računalniku
Thank Apple, da vsakič vse breaknejo.
pač, bolj za t-2 malo neugodno, da je mavericks na voljo razvijalcem od junija al julija pa se ni zrihtalo. Seveda ni nujno, da je res krivda v aplikacija, ampak ja:D Noče mi je odpreti, sem na novo inštaliral pa enako=)
Morda je pa v Javi problem. A dobiš vsaj kak error message?
ne. bom probal javo še enkrat. Samo vse drugo mi normalne dela:=)
Dela:D Moral sem sprostiti update jave preko macovega update centra, manual ni delovalo. Čuda:D Prehitro sem napisal:D Sedaj je slika v vlcju črna. hmm
Dela:D Moral sem sprostiti update jave preko macovega update centra, manual ni delovalo. Čuda:D Prehitro sem napisal:D Sedaj je slika v vlcju črna. hmm
Mi prosim (Kokica) pogledaš, če so IP-je na Jugo paketu spremenili iz 239.13.1.xxx na višje, ker samo nekateri programi delujejo. Imam zadnjo playlisto. Hvala.
- OmegaBlue
- Navdušenec
- T-2: Še nimam
- Paket: A1 Konkurenca ;)
Za OS X je treba met java 6 drugače agent ne dela pretirano dobro.
to mi je včeraj inštaliral mac, vendar sedaj je samo črno, zvok je tu in tam. Prej je delovalo normalno. damn.
Živjo nov sem pri t2 in nov na formu...
zanimam me zakaj lahko na računalniku gledam samo program ki je na televiziji kaj moram narediti?
zanimam me zakaj lahko na računalniku gledam samo program ki je na televiziji kaj moram narediti?
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
kateri modem imas in kako imas zvezano na racunalnik ?
-
- Novinec
- Paket: FTTH 100/10
- Kraj: MS
Lep pozdrav najprej vsem.
imam 100/10 mbit FTTH dostop do interneta, TV paket L. Probal sem nastavit na PCju vse skup kot je opisano v temi o "vlc na optiki", ne najdem nastavitev UDPja (VLC v2.1.0).
Eni pravijo da nič ni treba nastavljat. Drugi da je. Eni pravijo da ne sme biti routerja vmes (jaz mam, pa mi podpira multicast). Pa tudi če vse skup probam brez routerja, ne deluje, probal deaktivirat FW na routerju, v winsih, ...ne pomaga. Probal deaktivirat antivirus (avast), ne pomaga.
Mi je pa enkrat deloval samo en program (TV3 medias).
Pa ce tudi ne bo slo, nic zato
imam 100/10 mbit FTTH dostop do interneta, TV paket L. Probal sem nastavit na PCju vse skup kot je opisano v temi o "vlc na optiki", ne najdem nastavitev UDPja (VLC v2.1.0).
Eni pravijo da nič ni treba nastavljat. Drugi da je. Eni pravijo da ne sme biti routerja vmes (jaz mam, pa mi podpira multicast). Pa tudi če vse skup probam brez routerja, ne deluje, probal deaktivirat FW na routerju, v winsih, ...ne pomaga. Probal deaktivirat antivirus (avast), ne pomaga.
Mi je pa enkrat deloval samo en program (TV3 medias).
Pa ce tudi ne bo slo, nic zato

Zadnjič spremenil JP0707, dne 25. Okt 2013 ob 11:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Navdušenec
- Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
- Kraj: Litija
Verjetno ti je TV3 delal takrat ko si ga imel na TV prižganega... "mojstri" bodo rabili podatek o modemu, routerju in vezavi kablov...
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
A si poskusil priklopit na tisti port ko imaš gor TV vmesnike?
-
- Novinec
- Paket: FTTH 100/10
- Kraj: MS
Sem probal ja, pac je prej bil en STB na protu 3, zdaj je na 4, router pa ravno obratno.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
torej PC direkt vklopi na lan 4 in poskusi z vgasnjenemi FW in antivirus.