Na T2jev modem imam priključen PC in pa usmerjevalnik (trenutno Apple). PC, ki je direktno povezan se povezuje z internetom bp, vse naprave na usmerjevalniku pa dostopa do interneta nimajo (čeprav se vidi povezan usmerjevalnik s strani T2ja ok). Probal sem že zamenjati porta usmerjevalnika in pcja , napaka je identična pc deluje, usmerjevalnik ne. Seveda nato zamenjam kabel od modema do usmerjevalnika, napaka še zmeraj ostaja. Logično bi bilo, da je usmerjevalnik okvarjen in probam še z Linksysom ter z pro opremo Juniper. Napaka v vseh primerih ostaja, se pravi usmerjevalnik je bp (nastavitve so definitivno prave, saj sem informatik in se mi malo sanja

Se pravi rabim kako idejo, kaj bi še lahko bilo, poleg tega pa me zanima če kdo lahko pospeši tale tehnični support na T2ju ker se jim po telefonu ne da dopovedat, da imam na usmerjevalniku tudi server, ki mora biti dostopen in rabim zadevo zrihtano danes. Poleg tega pa je napaka (sicer druga ampak nima veze) odprta na podpori že od 18. novembra in še nisem dočakal obiska ali pa da se kdo spoka na centralo in odpravi napako. Pričel sem že resno razmišljati o Amisu :S
Hvala za pomoč