Sedaj kar se tiče teh zadev, se mi zdi da bi lahko vsaj operaterji za telefoni vedeli te zadeve, ter bi te vsaj oni malo poučili o teh zadevah.
Nikjer ni bilo niti kakšnega "drobnega tiska" niti česarkoli podobnega v pogodbi.
Prav zanima me kako bi se na to odzval kakšen inšpektor.

Da ne povem kaj je z TVjem. Skorajda ni gledljivo! Šteka da je joj, internet tudi na dela kot bi moral, določene strani je treba parkrat osvežit, da se naložijo, če se sploh... Skratka porazno. Resno razmišljam o vrnitvi nazaj na VDSL, tam je vsaj delalo vse kot mora, resda je bila linija slabša, ampak je le delalo BP.

).
 ). 

), tako da glede kakršnegakoli dokazovanja česarkoli nebi bilo problem, ampak naj bo, neumno se mi zdi prerekat o čemerkoli, kakorkoli se obrneš, šel sem na bolje, res da ne na to, kar bi moralo biti, jbg, kak že pravjo, bolje vrabec v roki, kot golob na strehi... (mogoče pa le dobim goloba čez kak mesc al pa dva(3,4,...).
 ), tako da glede kakršnegakoli dokazovanja česarkoli nebi bilo problem, ampak naj bo, neumno se mi zdi prerekat o čemerkoli, kakorkoli se obrneš, šel sem na bolje, res da ne na to, kar bi moralo biti, jbg, kak že pravjo, bolje vrabec v roki, kot golob na strehi... (mogoče pa le dobim goloba čez kak mesc al pa dva(3,4,...).