Kako se splača telefonirati
-
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: 10/10, IPTV, VOIP
- Kraj: Boršt pri Dvoru pri Žužemberku pri Novem mestu
Kako se splača telefonirati
Zadnjič spremenil Wega, dne 15. Jan 2007 ob 13:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Wega
Lep, postaven, pameten
in skromen
Lep, postaven, pameten
in skromen
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
- Znanec
Hja, tujina je precej nehvaležna za primerjavo. sem popravil, gre pa v vseh primerih za najcenejšo možnost.
Tabela ni bila mišljena kot reklama za T-2 ampak bolj moji deci v poduk, zakaj ne itak klicat kar na stacionarca in obratno.
BTW Nimda, hvala za posredovanje, vse dela kot urica (samo še optiko čakamo
)
Tabela ni bila mišljena kot reklama za T-2 ampak bolj moji deci v poduk, zakaj ne itak klicat kar na stacionarca in obratno.
BTW Nimda, hvala za posredovanje, vse dela kot urica (samo še optiko čakamo

Wega
Lep, postaven, pameten
in skromen
Lep, postaven, pameten
in skromen
-
- Starešina
Kako to misliš, da je nehvaležna za primerjavo? Primerjava je pa ja enostavna - T-2 ima tkole ene 50 destinacij za MANJ kot 5 centov, vsi ostali pa imajo v prvi tarifni skupini nekaj držav tko za okras za 5 centov, vse ostalo je pa dražje. Bolj enostavne in hvaležne primerjave ne najdeš ne v živalskem, ne v pravljičnem svetu. 

Optika 100/10
-
- Starešina
-
- Znanec
Kakorkoli že, T-2 je najcenejši pri klicih v lastno omrežje in tujino in tudi v skupnem seštevku je vodilni.
Glede pritožbe pa - se zavrača kot neutemeljena.
T-2 je namreč jasno označen kot operater v skupini od 0 do 5 centov pri klicih v t-2, siol, telekom in tujino.
Je pa res, da je malo krivično, saj je drugod možno ceneje klicati samo pod določenimi pogoji /ponoči, doplačilo naročnini, omejen čas ipd) T-2 pa nima nobene omejitve.
Ampak - to ni namen te tabele...
Glede pritožbe pa - se zavrača kot neutemeljena.
T-2 je namreč jasno označen kot operater v skupini od 0 do 5 centov pri klicih v t-2, siol, telekom in tujino.
Je pa res, da je malo krivično, saj je drugod možno ceneje klicati samo pod določenimi pogoji /ponoči, doplačilo naročnini, omejen čas ipd) T-2 pa nima nobene omejitve.
Ampak - to ni namen te tabele...
Wega
Lep, postaven, pameten
in skromen
Lep, postaven, pameten
in skromen
-
- Starešina
-
- Znanec
Lejte: v ceno naročnine so itak všteti klici pri vseh operaterjih razen tam, kjer ni naročnine. Siol ima dve uri zastojn in to je to.
Prvi dve uri se torej v siol/telekom splača klicati iz siola, po pokurjenem bonusu pa iz t-2. Tako je. Če bi resno sledil gornji filozofiji bi bil v resnici najcenejši detelphone saj ena sama minuta klica v celem mesecu košta 0.019 €, iz T-2 pa 4.0125 Po 120 minutah je torej strošek pri detlu 2,28 € strošek T2 pa 5.5 €
U bistvu sem jaz za T2 zato manipuliram dalje: za detla je nujno imeti tudi internet, kar celo stvar seveda podraži
KAr se pa tiče pritožbe: takole se pogliha cena klica v telekomovo omrežje:
Če bi se za cel mesec povezal s telekomom potem bi te račun po 43920 minutah prišel pri telekomu 1160 €, pri siolu 953, pri t-2 pa samo 553 eura.
In glej: t-2 je res najcenejši
Prvi dve uri se torej v siol/telekom splača klicati iz siola, po pokurjenem bonusu pa iz t-2. Tako je. Če bi resno sledil gornji filozofiji bi bil v resnici najcenejši detelphone saj ena sama minuta klica v celem mesecu košta 0.019 €, iz T-2 pa 4.0125 Po 120 minutah je torej strošek pri detlu 2,28 € strošek T2 pa 5.5 €
U bistvu sem jaz za T2 zato manipuliram dalje: za detla je nujno imeti tudi internet, kar celo stvar seveda podraži
KAr se pa tiče pritožbe: takole se pogliha cena klica v telekomovo omrežje:
Če bi se za cel mesec povezal s telekomom potem bi te račun po 43920 minutah prišel pri telekomu 1160 €, pri siolu 953, pri t-2 pa samo 553 eura.
In glej: t-2 je res najcenejši

Wega
Lep, postaven, pameten
in skromen
Lep, postaven, pameten
in skromen