Anketa - HD kanali
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Re: Anketa - HD kanali
ker ne bo zvečer motoGP v HD
no sedajle sem tudi kakih 20% F1 moral pogledati v SD. sem glasoval za ORF1 HD... ampak za A HD pa nisem, ker smatram, da bi ta moral biti v osnovnem paketu v shemi
Količina reklam na SLO1 letos med dirko F1 je pa čez vse meje. Upam da jih A kanal med dirko motoGP ne bo imel prek celega zaslona... ali pa sploh nič.
no sedajle sem tudi kakih 20% F1 moral pogledati v SD. sem glasoval za ORF1 HD... ampak za A HD pa nisem, ker smatram, da bi ta moral biti v osnovnem paketu v shemi
Količina reklam na SLO1 letos med dirko F1 je pa čez vse meje. Upam da jih A kanal med dirko motoGP ne bo imel prek celega zaslona... ali pa sploh nič.
-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
1. april je tu, novih HD kanalov nobenih, niti Pro Plus HD kanalov T-2 še po enem letu ni uspel dodati ne za to, ne za višjo ceno. Životarjenje je to. Če bi T-2 v stečaju takrat prodali kot celoto, bi bila stvar zdajle bistveno drugačna. Pa če bi T-2 vsaj uradno ali pa prek FB vsaj omenil, da nekaj delajo na tem.... pa nič...kitl napisal/-a:1 aprila mineva 2 leti od kar je T-2 dobro prevetril programsko shemo in verjetno glede na pretekle 2 letne intervale pričakovati, da se bo v aprilu obogatila programska shema.
-
- Legenda
No se že govori, da bo Telemach stegnil lovke tudi na T-2.... Ne bi imel nič proti
-
- Nadebudnež
- T-2: Še nimam
- Paket: Nimam več!
- Kraj: Vidim, da nič ne vidim.
Jaz pa bi imel veliko proti. Že od nekdaj rad podpiram podjetja, ki se trudijo uporabnikom približati nove tehnologije in so tudi drugače privlačni. Telemach s tehnologijo 20. stoletja (in zagovornikom mmx ) to pač ni.
-
- Legenda
Tisti, ki smo na "domači optiki" bi najverjeneje dobili vsaj nekaj HD kanalov kateri T-2 trenutno manjkajo in kak športni.
Kako bi pa Simobil zastavil fiksni del pa je veliko vprašanje.
Glede Telemacha pa je vprašanje za koliko lokicaj bi kupil podvojeno infrastrukturo. Koliko je T-2 optike na lokacijah kjer je Telemach kabl (bi le enega konkurenta odkupil in nič infrastrukturno pridobil). Koliko je z njihove perspektive T-2 vreden?
Kako bi pa Simobil zastavil fiksni del pa je veliko vprašanje.
Glede Telemacha pa je vprašanje za koliko lokicaj bi kupil podvojeno infrastrukturo. Koliko je T-2 optike na lokacijah kjer je Telemach kabl (bi le enega konkurenta odkupil in nič infrastrukturno pridobil). Koliko je z njihove perspektive T-2 vreden?
Ja roCKY, to je pa res. Recimo, Velenje je kompletno prepleteno s kabli in optiko, totalna podvojenost. Najslabše bi bilo da Telemach zanemari optiko!
-
- Znanec
- Paket: T4 20Mbps
- Kraj: Ljubljana
Pro Plus HD kanali, KDAJ?!? Ali sploh ne?!?
-
- Legenda
Sploh ne vem zakaj je sploh tale anketa (glasovanje traja do 14.junija....??), T-2 ni na tole temo uradno nič komentiral.. niti na FB.... mogoče je zato, da se samo govori o HD kanalih, naredi se pa nič. Da še niti po letu dni ni Pro Plus HD kanalov za isto ali višjo ceno kakega novega paketa, pove dosti o sposobnosti pogajalcev T-2... Tako, kot mora biti. Kaj je ta slogan?
-
- Legenda
Od kje ideja, da se HD dodatno plačuje in da se zaradi dveh reklama kanalov celo naročnina dvigne? To je vložek industrije, da obstane na trgu. Cena HD mora po vsaki logiki biti enaka kot SD.
-
- Navdušenec
- Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
- Kraj: Litija
Verjetno nekdo na T-2 razmišlja podobno in zato ne sprejme "dragih" pogojev za HD kanale.
P.S.: moje mnenje je enako, da ne bo pomote. Nekaj kar bi moralo biti standard v letu 2015 se kvazi mora dodatno plačat? Zakaj že?
P.S.: moje mnenje je enako, da ne bo pomote. Nekaj kar bi moralo biti standard v letu 2015 se kvazi mora dodatno plačat? Zakaj že?
-
- Legenda
Se strinjam. Animal planet SD je že v shemi, za isto vsebino v HD pa hočejo 4 € na mesec. Enako velja za Pro Plus kanale.
-
- Navdušenec
- Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
- Kraj: Litija
Ja 4 EUR hoče T-2, jaz bolj jezen na TV hiše... Pro plus če se hoče it resno televizijo bi moral enostavno ponudit HD kanal za ceno SD kot nekaj normalnega. Tako pa nam "slovenskim ovcam" še vedno prodajajo, da je HD nekaj ful ekskluzivnega kar je treba pač plačat. Operaterji pa jim pač ustrežejo ali pa ne.
- martis
- Nadebudnež
- Paket: T4 GIGA optika
- Kraj: Slovenska Bistrica
Res je, ustrežejo ali pa ne... Vendar me moti, da lahko večina operaterjev ponudnikom ustreže (s tem pa tudi uporabnikom), ne da bi pri tem dvignili naročnino ali pa uvedli kak nov super-duper paket.Operaterji pa jim pač ustrežejo ali pa ne
Pri T2 me pa moti, da če je že kaj novega, je to vedno v kakšnem XXXXL paketu, čeprav so to mogoče programi ,ki so med bolj gledanimi (in programi od Pro plus so, pa če to priznamo ali ne).
-
- Navdušenec
- Paket: 10/10 optika
- Kraj: Ljubljana - Dravlje
rossi napisal/-a:Ja 4 EUR hoče T-2, jaz bolj jezen na TV hiše... Pro plus če se hoče it resno televizijo bi moral enostavno ponudit HD kanal za ceno SD kot nekaj normalnega. Tako pa nam "slovenskim ovcam" še vedno prodajajo, da je HD nekaj ful ekskluzivnega kar je treba pač plačat. Operaterji pa jim pač ustrežejo ali pa ne.
zato pa full hd še dolgo nebo standard v sloveniji. Bolgari že lepo prehajajo na 4k. Japonci pa na 8 k video ločljivost.