MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike
- oyoy
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
- Kontakt:
Re: MulticastTV THJ verzija 1.0.4.21 - za vse T2 uporabnike
problem ostaja. zvok šiba, slika pa kot počasni posnetek.
Excelent. En korak dalje. Kaj imaš za eno grafično? Imaš zadnje gonilnike?
- oyoy
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
- Kontakt:
ATI Radeon HD 3200, gonilniki recimo da ta zadnji , OS zdaj 32 bitni Win 7, v prejšnjih postih oz. dnevih je bil 32 bitni Win 10.
edit;
preveril gonilnik, je najbolj frišn.
edit;
preveril gonilnik, je najbolj frišn.
Zanima me če obstaja še kakšna taka stran: http://tv.t-2.net/?TVCHUID=2&date=20150911 , ki se dela z .xml. T-2 jo namreč ukinja in ne vpisuje več spreda za EPG. Za pomoč in info se zahvaljujem.
Jaz imam pa eno vprašanje, ki je bržkone resda že bilo odgovorjeno, ampak vse teme na temo IPTV so maratonske.
Dala sem dol tale MultikastTv program, sledila navodilom in vse lepo in prav, vendar ko dvoklknem na program se ne zgodi nič - ni alike ni avdia, samo črn ekran.
PC je povezan preko UTP kabla. Torej od modema gre najprej povezava v switch in od tu v računalnik.
Je pa še nekaj, če je važno. Moji starši imajo en modem, kjer je vseeno kam vštekneš TV in kam PC, torej TV in internet gresta enako dalje. Zdaj imam en modem, kjer mi je t-2jevec rekel da sta dva porta za TV in 2 porta za internet. Če je to res sicer nisem probala, posredujem pa naprej to informacijo, če je slučajno važna..
Dala sem dol tale MultikastTv program, sledila navodilom in vse lepo in prav, vendar ko dvoklknem na program se ne zgodi nič - ni alike ni avdia, samo črn ekran.
PC je povezan preko UTP kabla. Torej od modema gre najprej povezava v switch in od tu v računalnik.
Je pa še nekaj, če je važno. Moji starši imajo en modem, kjer je vseeno kam vštekneš TV in kam PC, torej TV in internet gresta enako dalje. Zdaj imam en modem, kjer mi je t-2jevec rekel da sta dva porta za TV in 2 porta za internet. Če je to res sicer nisem probala, posredujem pa naprej to informacijo, če je slučajno važna..
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Ja je važna, poskusi priklopit tam ko imaš za TV...
So kaksne posebne nastavitve za multicasttv ce imas nalozen DDWRT na routerju? Odblokiral sem Filter Multicast v Security nastavitvah. Pa ne dela ravno najboljse. Je potrebno se kaj konfigurirati?
Hvala
Hvala
-
- Znanec
- Paket: T4 Optika 500/100
- Kraj: Kranj
Zdravo.
Ali so kakšni problemi z epg? Zadnji podatek v epg.xml imam za danes zjutraj (cca.: 05:00). Sem to datoteko že pobrisal, pa se je ustvarila nova popolno iste velikosti (cca 9MB) in vsebine.
Hvala za info in morebitno pomoč.
Ali so kakšni problemi z epg? Zadnji podatek v epg.xml imam za danes zjutraj (cca.: 05:00). Sem to datoteko že pobrisal, pa se je ustvarila nova popolno iste velikosti (cca 9MB) in vsebine.
Hvala za info in morebitno pomoč.
-
- Faca
- Paket: 100/10 FTTH, 2x T2 UMTS, 2xTV
- Kraj: Ljubljana
Tudi meni ne dela danes.
Tudi meni ne ...
-
- Znanec
- Paket: T4 Optika 500/100
- Kraj: Kranj
Ja, sedaj je bolje. Vsaj na tistih programih, katere gledam je ok. Hvala.
Hm, imam eno čudno težavo. Do sedaj mi je tale program v Win 8.1 delal povsem brez težav. Danes pa sem na novo naložil gor Windows 10 in sedaj mi je nekako uspelo, da stvar deluje ... Ampak iz celotne playliste mi dela samo en kanal. Vsi ostali imajo 0,0 Mb/s prenosa.
Kaj za vraga je to ena zadeva? Kaka ideja?
Edit: No po restartu računalnika mi je pa nehal delati še tam edini kanal in imam povsod črno sliko in 0,0 Mb/s prenosa. :/
Kaj za vraga je to ena zadeva? Kaka ideja?
Edit: No po restartu računalnika mi je pa nehal delati še tam edini kanal in imam povsod črno sliko in 0,0 Mb/s prenosa. :/
-
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Men so pa PIP izginli. Jih več ne zažene?! UH M$ ga je začel na velko hebat.
Čudno mi je, ker uporabljam povsem isto playlisto, ki so jo uporabljal v Win 8.1 do včeraj. Nekateri kanali mi delujejo povsem ok, nekateri pa imajo nič prenosa oz. ne delujejo.
In po restartu računalnika spet ne dela nič. Čudn mi je tole vseskup.
In po restartu računalnika spet ne dela nič. Čudn mi je tole vseskup.