velikost texta bo vedno ista. ne glede na to al je na spisku 1 kanal, al pa 5000

zakaj pa bi skenslal hbo?
 bi raje pol skenslal siptarske kanale

Optika od 30.5.2008
 Optika od 30.5.2008

tako tudi ne morem probati in povedati, če zadeva "dela".
 tako tudi ne morem probati in povedati, če zadeva "dela".
 vidite kam pas taco moli ane
 vidite kam pas taco moli ane  ...gre pa za čisto tehnično vprašanje....xmbc4xbox v verziji 3.5.1 fura kodi...vse ok...vendar ne vem ali je možno usposobiti IPTV Simple, oz. ali ta dodatek sploh obstaja v tej verziji. Nikjer ne zasledim tega podatka. Gre samo za način kako ''vklopiti'' IPTV, ker sem na netu zasledil, da zadeva deluje normalno preko m3u liste. Vendar gre za drugačen postopek, ker v xmbc4xbox ni menija LiveTV oz. TV....ali se je kdo igral s tem in če se je lahko malce napiše na to temo...obenem imam zraven xboxa se originalni daljinc in me tudi zanima ali v xmbc deluje normalno oz. je potrebno naložiti kak dodaten program...in se eno vprašanje
...gre pa za čisto tehnično vprašanje....xmbc4xbox v verziji 3.5.1 fura kodi...vse ok...vendar ne vem ali je možno usposobiti IPTV Simple, oz. ali ta dodatek sploh obstaja v tej verziji. Nikjer ne zasledim tega podatka. Gre samo za način kako ''vklopiti'' IPTV, ker sem na netu zasledil, da zadeva deluje normalno preko m3u liste. Vendar gre za drugačen postopek, ker v xmbc4xbox ni menija LiveTV oz. TV....ali se je kdo igral s tem in če se je lahko malce napiše na to temo...obenem imam zraven xboxa se originalni daljinc in me tudi zanima ali v xmbc deluje normalno oz. je potrebno naložiti kak dodaten program...in se eno vprašanje  k lih sprašujem. Glede na to da je na xboxu mogoče uporabiti 720p ločljivost, ali je xbox se toliko močan, da bi prenesel IPTV 720p programe?
 k lih sprašujem. Glede na to da je na xboxu mogoče uporabiti 720p ločljivost, ali je xbox se toliko močan, da bi prenesel IPTV 720p programe? Optika od 30.5.2008
 Optika od 30.5.2008 ... Za 720p pa sem spraševal iz preprostega razloga, ker je TV namenjena temu projektu HD ready in ni potrebe po full HD. Tudi pokuri manj linije, če smo pošteni in glede na to, da bo to imel sin v sobi, lahko samo reče hvala oči
 ... Za 720p pa sem spraševal iz preprostega razloga, ker je TV namenjena temu projektu HD ready in ni potrebe po full HD. Tudi pokuri manj linije, če smo pošteni in glede na to, da bo to imel sin v sobi, lahko samo reče hvala oči  ...brez dodatnega zakaj mamo pa v dnevni boljši tv itd...jest kot otrok nisem mel svojga tv, kaj sele svoje sobe
...brez dodatnega zakaj mamo pa v dnevni boljši tv itd...jest kot otrok nisem mel svojga tv, kaj sele svoje sobe