Torej.... ker že dolgo časa ni bilo napisano nič na tole temo...bom kar jaz postavil vprašanje. Našel sem namreč originalen xbox, ki ob priklopu lepo deluje in tudi vrže meni v XMBC. Začel sem malce brskati po netu, ter opazil, da preko tegale xmbc4xbox deluje kar nekaj zadev več, kot le xmbc za filme in muzko....Torej ker sem kar retro frik sem prišel na idejo, da bi sinu v svoji sobi postavil takle xbox center, kjer bi bilo možno gledati filme, iptv, ter odigrati kakšno staro igro. Videl sem namreč, da xbmc4xbox podpira ravno prave klasike kot so doom, doom2, quake

vidite kam pas taco moli ane

...gre pa za čisto tehnično vprašanje....xmbc4xbox v verziji 3.5.1 fura kodi...vse ok...vendar ne vem ali je možno usposobiti IPTV Simple, oz. ali ta dodatek sploh obstaja v tej verziji. Nikjer ne zasledim tega podatka. Gre samo za način kako ''vklopiti'' IPTV, ker sem na netu zasledil, da zadeva deluje normalno preko m3u liste. Vendar gre za drugačen postopek, ker v xmbc4xbox ni menija LiveTV oz. TV....ali se je kdo igral s tem in če se je lahko malce napiše na to temo...obenem imam zraven xboxa se originalni daljinc in me tudi zanima ali v xmbc deluje normalno oz. je potrebno naložiti kak dodaten program...in se eno vprašanje

k lih sprašujem. Glede na to da je na xboxu mogoče uporabiti 720p ločljivost, ali je xbox se toliko močan, da bi prenesel IPTV 720p programe?