Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki
Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki
haha, ja saj vem, sem pa glihkar koncal pogovor na 0806464
narocil sem si kar t4 giga za 30eur, 200/20 internet, dve sim kartici in 200enot skupaj
pa preko petrol bona dobim 1 leto gratis xl hd shemo pa casovni zamik, le tega si pa moram sam zrihtat
moram pa zraven narocila napisat dopis, kjer zelim vklop po 7.1.2016, saj mi takrat potece telekomova narocnina, pa da ne bi brezveze placeval kazni
edit: se vedno 27eur ceneje kot imam zdaj, me pa zanima, ce t2 uporablja telekom omrezje za mobilne klice brezplacno?
narocil sem si kar t4 giga za 30eur, 200/20 internet, dve sim kartici in 200enot skupaj
pa preko petrol bona dobim 1 leto gratis xl hd shemo pa casovni zamik, le tega si pa moram sam zrihtat
moram pa zraven narocila napisat dopis, kjer zelim vklop po 7.1.2016, saj mi takrat potece telekomova narocnina, pa da ne bi brezveze placeval kazni
edit: se vedno 27eur ceneje kot imam zdaj, me pa zanima, ce t2 uporablja telekom omrezje za mobilne klice brezplacno?
- ciril88
- T-2jevec
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant 600/100
- Kraj: Republika prlekija
če kličeš iz t-2 v t-2 je brezplačno (ni pomembno ali imaš t-2 signal ali mobitel).
nisi mogoce razumel
sprasujem, ce porabljam enote in sem v telekomovem omrezju, namesto v t2 omrezju, ker t2 omrezja pri nas nisem zasledil in bi bil skoz na telekomovem
takole pise: V zgoraj navedenih mobilnih paketih se dodeljene količine storitev (prenos podatkov T-2/Telekom Slovenije, vključeni SMS/MMS, vključeni klici v druga slovenska omrežja), ki so del mobilnega paketa, naročniku v celoti dodelijo na začetku prvega dne tekočega meseca po aktivaciji storitve oz. ob aktivaciji naročniškega razmerja oz. storitve.
sprasujem, ce porabljam enote in sem v telekomovem omrezju, namesto v t2 omrezju, ker t2 omrezja pri nas nisem zasledil in bi bil skoz na telekomovem
takole pise: V zgoraj navedenih mobilnih paketih se dodeljene količine storitev (prenos podatkov T-2/Telekom Slovenije, vključeni SMS/MMS, vključeni klici v druga slovenska omrežja), ki so del mobilnega paketa, naročniku v celoti dodelijo na začetku prvega dne tekočega meseca po aktivaciji storitve oz. ob aktivaciji naročniškega razmerja oz. storitve.
vem, da jih porabljam (mogoce je tisti "ce porabljam" narobe misljen, mislil sem v primeru, da porabljam enote), ampak a se gostovanje v telekomovem omrezju potem dodatno kaj zaracunava?
Boste tudi na Škofljici oziroma Lavrici imeli RUO?
dobil sem pole za izpolnit od t2 pa me zanima, kam vpisem kodo od ambasadorja, k sem jo dobil od enega
Če je ob prijavi nisi vnesel oziroma sporočil, lahko zraven pogodbe priložiš dopis ali javiš na klicni center oz. v poslovalnico.
v cetrtek sem poslal podpisano pogodbo, zraven dopisal administrator kodo in prilepil listek od petrola za 1 leto zastonj xl hd sheme ter casovnega zamika in prosil za vklop po 7.1.2016, ko potece telekom narocnina
a je kaksna druga resitev za priklop komunikatorja na modem, ali je samo mrezni kabel opcija? Otroku bom namestil dodatni komunikator v sobo, da ne bo odzirala televizije v dnevni
a je kaksna druga resitev za priklop komunikatorja na modem, ali je samo mrezni kabel opcija? Otroku bom namestil dodatni komunikator v sobo, da ne bo odzirala televizije v dnevni
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Vendar toplo priporočamo kabel
kaj takega?MrTwelveTrees napisal/-a:power line
https://www.mimovrste.com/mrezni-adapte ... g?v=625221
pa je to v praksi delujoce, alo so skoz problemi?
-
- Starešina
- Paket: Malo mešano
- Kraj: Pince
Deluje, če se držiš določenih pravil Adapterja morata biti priključena na isto fazo, direkt v vtičnico (razni razdelilci ne pridejo v poštev).
kako ne deluje na razdelilcu? ze tako imam vse vticnice zasedene z razdelilci
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
v steno mora biti priklopljen ne na razdelilec