Optika v Idriji
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Re: Optika v Idriji
100/20 je max na BRO. Vse ostalo je P2P TS optika ali pa lastna T-2 optika.
-
- Model
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: Tolmin
kitl, mislim da so dvignili upload. Nisem pa ravno 100%, nekje zadaj v glavi imam, da sem slišal, da so dvignili na 50Mbit.
- kitl
- Administrator
Ne to ste pri meni videli ko sem dal sliko od speed testa, samo tisto ni bilo legalno 

- kitl
- Administrator
Saj 100/20 je več kot dovolj saj kar se upload-a tiče. Raje bi imel več downloada.
- atepej
- Starešina
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
ne en post pod tvojim je zavajajočkitl napisal/-a:Ne to ste pri meni videli ko sem dal sliko od speed testa, samo tisto ni bilo legalno

-
- Faca
- T-2: Še nimam
- Paket: EON Premium
- Kraj: Idrija
Se že kaj dogaja glede priklopov posamičnih stanovanjskih hiš?
Jaz sem si vzel čas in preveril ponudbo. Kar se IPTV tiče mislim, da je T-2 zame najboljši, sploh v primerjavi s T1. Slika je bistveno boljša, predvsem pri hitrih prehodih je bistveno manj "kockanja". TV vmesnik je tudi precej boljši. Kar se tiče časovnega zamika zgleda stvar s tednom dni na prvi pogled super, nato pa ugotoviš, da ni na vseh programih, pa da je 3 dni za nazaj do sedaj tudi povsem zadoščalo. Moram pa priznati, da programov, kjer časovnega zamika ni, sicer sploh ne gledam. Ostalo je precej izenačeno, tudi cene ne odstopajo prav veliko, ko na koncu vse seštejem. En plus za T1 je izbira aparatov za mobilno telefonijo in to, da ni hitrost ni omejena na 100/20. Moram pa preveriti še Telemach.
A kdo ve, zakaj sta v Idriji zdaj dva zastopnika za T-2, v Mercator centru in trgovina Almapek? Glede Mercator centra ne morem komentirati, ker se tam še nisem oglasil, glede Almapeka pa mi je žal, da sem zapravljal čas. Nekako bi pričakoval, da bo prodajalec vedel kaj več od mene, pa naletiš na mulca, ki pridno odpre T-2jevo domačo stran in začne popravljati paket Oranžni diamant kljub temu, da sem mu že vnaprej povedal, da ne bo mogel dodati vseh potrebnih opcij. Kaj več od tistega, kar sem izračunal že sam na internetu, nisem izvedel. Človek bi mislil, da se bodo za stranko, ki hoče k njim prenesti vse storitve, vsaj malo potrudili.
Jaz sem si vzel čas in preveril ponudbo. Kar se IPTV tiče mislim, da je T-2 zame najboljši, sploh v primerjavi s T1. Slika je bistveno boljša, predvsem pri hitrih prehodih je bistveno manj "kockanja". TV vmesnik je tudi precej boljši. Kar se tiče časovnega zamika zgleda stvar s tednom dni na prvi pogled super, nato pa ugotoviš, da ni na vseh programih, pa da je 3 dni za nazaj do sedaj tudi povsem zadoščalo. Moram pa priznati, da programov, kjer časovnega zamika ni, sicer sploh ne gledam. Ostalo je precej izenačeno, tudi cene ne odstopajo prav veliko, ko na koncu vse seštejem. En plus za T1 je izbira aparatov za mobilno telefonijo in to, da ni hitrost ni omejena na 100/20. Moram pa preveriti še Telemach.
A kdo ve, zakaj sta v Idriji zdaj dva zastopnika za T-2, v Mercator centru in trgovina Almapek? Glede Mercator centra ne morem komentirati, ker se tam še nisem oglasil, glede Almapeka pa mi je žal, da sem zapravljal čas. Nekako bi pričakoval, da bo prodajalec vedel kaj več od mene, pa naletiš na mulca, ki pridno odpre T-2jevo domačo stran in začne popravljati paket Oranžni diamant kljub temu, da sem mu že vnaprej povedal, da ne bo mogel dodati vseh potrebnih opcij. Kaj več od tistega, kar sem izračunal že sam na internetu, nisem izvedel. Človek bi mislil, da se bodo za stranko, ki hoče k njim prenesti vse storitve, vsaj malo potrudili.
- borutz
- Navdušenec
- Kraj: Spodnja Idrija
PatrikK napisal/-a:Zdej je že malenkost boljše, ko so dvignili 100/50 na oranžnem na BROju. Se že nekako splača
Sej ni nikjer uradno potrjeno. Na strani še zmeraj piše:
V primeru, da naročnik želi naročiti T-2 storitve preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko optične širokopasovne povezave nacionalnega operaterja je v osnovni paketni ponudbi vključena povezava s hitrostjo do 100/20 Mbit/s.
V primeru, da naročnik želi naročiti T-2 storitve preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko optične širokopasovne povezave nacionalnega operaterja je v osnovni paketni ponudbi vključena povezava s hitrostjo do 100/20 Mbit/s.

-
- Model
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: Tolmin
Ne, ni še dvignjeno na 100/50Mbit. Baje, da z novim letom nebo več poslovalnice na Lapajnetovi ulici. Tako informacijo sem dobil.
Pozabljaš, da gre za BRO tip priklopa in slika nikakor ni boljša kot pri T1. Če imaš možnost uporabe "tv2go" aplikacije lahko preveriš kakšno kvaliteto slike boš imel, saj so streami identični.banditbanger napisal/-a:Se že kaj dogaja glede priklopov posamičnih stanovanjskih hiš?
Jaz sem si vzel čas in preveril ponudbo. Kar se IPTV tiče mislim, da je T-2 zame najboljši, sploh v primerjavi s T1. Slika je bistveno boljša, predvsem pri hitrih prehodih je bistveno manj "kockanja". TV vmesnik je tudi precej boljši. Kar se tiče časovnega zamika zgleda stvar s tednom dni na prvi pogled super, nato pa ugotoviš, da ni na vseh programih, pa da je 3 dni za nazaj do sedaj tudi povsem zadoščalo. Moram pa priznati, da programov, kjer časovnega zamika ni, sicer sploh ne gledam. Ostalo je precej izenačeno, tudi cene ne odstopajo prav veliko, ko na koncu vse seštejem. En plus za T1 je izbira aparatov za mobilno telefonijo in to, da ni hitrost ni omejena na 100/20. Moram pa preveriti še Telemach..
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan.