telekom ravna nezakonito

Splošni pogovori o T-2
Zaklenjeno
bogo
Začetnik
T-2: Še nimam
Paket: 10/1
Kraj: ljubljana vic

telekom ravna nezakonito

Odgovor Napisal/-a bogo » 25. Jan 2007 ob 18:16

trenutno cakam na priklop t2 10/1 pogodbo sem poslal nekje sredi decembra in... od takrat dobivam zavrnjene poizvedbe s strani telekoma
"parica ni primerna za razvezavo".... potem sem klical na telekom na t2 in se kam nesteto krat kako bi lahko uredil da bi parica postala primerna za razvezavo .... seveda na to ne zna nihce odgovorit ker to ne bi bilo lepo .... pozitivne poizvedbe dobivajo samo uporabniki k hocejo biti priklopljeni pri siolu... pri siolu je odgovor na poizvedbo bil da je pri meni mozno priklopiti trio paket 20/mbs... na t2 pa parica se vedno ni primerna za razvezavo ceprav je ista kot za siol.... in odgovor na to ne dobim niti pri telekomu niti pri t2 niti pri siolu .... t2 ne more nic dokler ne dobijo pozitivne poizvedbe, take kot so jo dobili pri siolu ... toda to ni v interesu telekoma kajti siol je njihovo hcerinsko podjetje in s tem da bi se priklopil pri t2 telekom ne bi imel nic od tega zato te raje silijo da se priklopis na siol.... seveda ce kamor koli poklices na telekomu ti ne znajo pomagat ker krsijo zakon in ne vejo kdo je kriv... kamor koli poklices oni nic ne vejo .... t2 se vedno nic ne more"caka na pozitivno poizvedbo" telekom pa hoce imeti monopol in jejo drek in ne pustijo da bi ljudje imeli internet preko t2 .... ce ma kdo kako idejo kam se obrnit ali kaj podobnega naj prosim to napise.. ker jest ne wem kaj naj se nardim .... TELEKOM SO PRASCI IN NE UPOSTEVAJO ZAKONOV ... JEBES TAKO DEMOKRACIJO K SE MAS PRAVICO PRITOZIT .... SAMO NI KRIVCA NA KERGA BI SE LAHKO PRITOZIL .... NIHCE NE ODGOVARJA ZA SVOJA DEJANJA.... TELEKOM JEJTE DREK

mitja_i
Starešina
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 25. Jan 2007 ob 18:19

Seveda obstaja APEK. Ti pa prvo dobi pogodbo na SiOLu in potem ne bo problema priklop na T-2. Boš videl.
Slika (doma)
Slika (mobilno)
Slika (2. priključek)

bogo
Začetnik

Odgovor Napisal/-a bogo » 25. Jan 2007 ob 18:22

ja ma kako nej dobim od siola poizvedbo .... ne dajo je

bogo
Začetnik

Odgovor Napisal/-a bogo » 25. Jan 2007 ob 18:23

ali pa kako naj kontaktiram apek?

Uporabniški avatar
Steni
Model
Paket: OranžniDiamant
Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Napisal/-a Steni » 25. Jan 2007 ob 19:40

bogo, če sem prav razumel, čakaš na skupno razvezan dostop(internet T-2; telefon telekom). Poizkusi z polno razvezanim dostopom (vse na T-2). Pri meni je šele to uspelo.
Slika
Slika FTTH

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator

Odgovor Napisal/-a KoMar » 25. Jan 2007 ob 20:11

Anketo sem ti pobrisal, ker je popolnoma subjektivna in kot taka nima uporabne vrednosti, nato sem pa še opazil, koliko kletvic uporabljaš in sem se odločil, da zaklenem tudi temo.

Zaklenjeno