Nova podražitev na vidiku (Marec 2018)
Re: Nova podražitev na vidiku (Marec 2018)
No tole je pa pohvalno.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan.
-
- Uporabnik
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant HBO
Fajn bi bilo da bi tut na telekomovi optiki povečal hitrost, ker zdaj je še večja razlika če imaš telekomovo optiko ali pa od t-2
Odvisno kaj misliš, kot Telekomova optika. RUO TS LLU je enako, kot T-2. Če pa misliš BRO TS, GPON tam pa trenutno še ni tako.
- mahi
- Legenda
- Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
- Kraj: Portorož
Fajn bi bilo tudi, da bi se pri paketu START dalo naročiti višje hitrosti za doplačilo.
-
- Uporabnik
- Paket: Oranžni diamant HBO
Mislim bro pa gpon,to bi blo še fajn povečat hitrost,da bi bila vsaj približno podobna ponudba za vse ki imajo optiko
Jaz se spomim, da so mi par let nazaj na HD rekli da je tudi na BROju možno naročiti višje hitrosti kot pa 100/20. A je možno, da je bilo tako na začetku pa so potem spremenili na max. 100/20 ?
PS: Vem da je offtopic.
PS: Vem da je offtopic.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan.
-
- Navdušenec
- Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
- Kraj: Litija
Na GPON bi namesto hitrosti raje multicast uredili
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Eni bi to, eni bi ono....
-
- Navdušenec
- Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
- Kraj: Litija
Najprej bi morali zagotovit kvalitetne in korektne storitve. Potem pa pride na vrsto višja hitrost.
- nathanhund
- Guru
- T-2: Še nimam
- Paket: migriral na A1
- Kraj: Poljčane
pa mal cene na bakri znižat, kajti niti približno nimamo niti tiste revščine zagotovljene, ki jo plačujemo. še enkrat ponavljam, največja napaka t-2 je bila da prvo gradil optiko tam, kjer so jo pej že drugi, na ostali svet pa so vsi pozabli.
LP Robert
Na bakru bi lahko vsaj omogočili višjo sinhronizacijo v paketih. Recimo imaš 20/2 internet + 2x TV. In če ti linija omogoča, bi tukaj dal sihronizacijo cca 28-30/2, tako da ob prižgani TV ostane 20/2 za internet.
Pri Telekomu se je dalo to malo drugače "zmenit", so ti vklopili profil za 4x HDTV in si ponavadi ob prižganih 2 TV ostala hitrost, ki jo imaš za internet.
Pri Telekomu se je dalo to malo drugače "zmenit", so ti vklopili profil za 4x HDTV in si ponavadi ob prižganih 2 TV ostala hitrost, ki jo imaš za internet.
- atepej
- Starešina
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
OD bo imel sedaj do 500/100
-
- Nadebudnež
- T-2: Še nimam
- Paket: Nimam več!
- Kraj: Vidim, da nič ne vidim.
Kolikor imam v spominu je T2 prvi vlekel optiko, ostali so sledili in začeli delati gužvo v mestih, kjer se hitreje doseže tržni delež.nathanhund napisal/-a:še enkrat ponavljam, največja napaka t-2 je bila da prvo gradil optiko tam, kjer so jo pej že drugi,
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Zdaj jo gradijo samo tam kjer je še ni....
Na "običnega" naročnika je GPON/BRO ok, za tiste ki pa hočejo izkoristiti celoten potencial pa hočejo lastno optiko ali LLU
Na "običnega" naročnika je GPON/BRO ok, za tiste ki pa hočejo izkoristiti celoten potencial pa hočejo lastno optiko ali LLU