U glavnem enostavno jim finance ne špilajo

Če se to ne reši do konca meseca, naj odklopijo in grem drugam, izgleda da bo po 12 letih, treba menjati operaterja zaradi nesposobnega računovodstva

Hvala in lp
Mare
marko.rossi napisal/-a:Fantje, rabim nekoga ki mi bo uredil zadeve z računovostvom. Jaz res ne vem, kdo je tam zaposlen, samo je nesposoben do konca, ali pa je program iz pamtiveka. Bil že na verovškovi 64a in še prej po vseh možnih poslovalnicah. Ko naj bi se končno vse uredilo, zdaj dobim domov opomin pred izključitvijo, da nisem nekaj plačal, čeprav sem v sami poslovalnici dobil potrdilo, da so zadeve urejene. Bremenijo me za telefone, ki sem jih vzel preko točk in na obroke, katere sem predčasno poplačal, oni pa jih še kar vodijo kot neplačane.
U glavnem enostavno jim finance ne špilajoin dovolj imam tega da moram zaradi tega vsak mesec v Ljubljano urejati zadeve in vsakič se nekdo opravičuje, naredijo pa v računovodstvu nič.
Če se to ne reši do konca meseca, naj odklopijo in grem drugam, izgleda da bo po 12 letih, treba menjati operaterja zaradi nesposobnega računovodstva.
Hvala in lp
Mare