Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Vse o T-2 IP televiziji

Re: Nadgradnja

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 14. mar 2019 ob 19:03

Če ne dela, pač ne dela. Tukaj nimaš kaj gruntat.
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1493
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 22. apr 2019 ob 21:07

Imam predlog za nadgradnjo.

Da bi bila opcija, v kolikor iščeš neki film, oddajo, itd... imaš ime le te, bi vpisal v GUI da te obvesti kdaj in kje bo na sporedu.

PRIMER: Zanima me film: "Sam doma" To bi vpisal, in GUI bi spremljal EPG na vseh kanalih (1 teden, ali 2 tedna v naprej) in me takoj že opomnil, da bo ta film na voljo, zraven bi bila tudi opcija da se posname v snemalnik.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6889
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

OdgovorNapisal/-a damirj79 » 24. apr 2019 ob 14:23

V TV GUI je moteče nekaj stvari oziroma bi šlo sigurno boljše narediti. Eno je, da v opisu predvajanega programa s tipkami levo-desno bi dejansko res premikali nazaj in naprej med oddajami in ne tako kot sedaj, ko so sta vmes še vsaja dva gumba (eden za ogled nazaj in drugi za snemanje). Na daljicu se je izkazalo nekaj tipk kot podvojenih in nekatere imajo tisk na njej, ki se nikakor logično ne ujemajo s fukcijo. Recimo gumb X te vrže v meni. Potem na daljincu je en dvojni gumb s puščicami gor in dol in ne služi ničemur. Lahko bi jima dali kakšno funkcijo?
damirj79
Novinec
 
Prispevkov: 24
Pridružen: 22. feb 2019 ob 22:52
T-2: Še nimam

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

OdgovorNapisal/-a mahi » 15. maj 2019 ob 08:38

Mogoče je bilo že predlagano, bom pa vseeno predlagal še enkrat.
Ali ne bi bilo bolje, da se na vmesniku prikazujejo (seveda če tako nastavimo) samo HD programi, SD pa se skrijejo. Tako ne bi bilo potrebno iskati, ali določen program obstaja tudi v HD verziji temveč bi avtomatsko se postavil na isto mesto kot SD program, slednji pa bi se skril.
Slika
Uporabniški avatar
mahi
Legenda
 
Prispevkov: 1047
Pridružen: 14. feb 2007 ob 11:38
Kraj: Portorož
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

OdgovorNapisal/-a asgard » 19. jun 2019 ob 18:12

Super bi blo če bi označili reklame kot se gole med tekmani. Pa potem še možnost filtra da preskočiš reklame :D :D
Uporabniški avatar
asgard
Model
 
Prispevkov: 323
Pridružen: 13. mar 2009 ob 15:23
Kraj: Idrija
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

OdgovorNapisal/-a raceboy » 19. jun 2019 ob 19:05

mahi Napisal/-a:Mogoče je bilo že predlagano, bom pa vseeno predlagal še enkrat.
Ali ne bi bilo bolje, da se na vmesniku prikazujejo (seveda če tako nastavimo) samo HD programi, SD pa se skrijejo. Tako ne bi bilo potrebno iskati, ali določen program obstaja tudi v HD verziji temveč bi avtomatsko se postavil na isto mesto kot SD program, slednji pa bi se skril.
ja to bi blo super res. tisti programi, ki so isti hd in sd...da bi blo mozno fitrirat


Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk
raceboy
Faca
 
Prispevkov: 131
Pridružen: 23. okt 2013 ob 18:43
T-2: Že imam
Paket: T3 Tera (Optika)

Prejšnji

Vrni se na IP TV

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 5 gostov