Pe moja štorija.
stanje: nimam aktivnega telefona (prejšnji lastnik stanovanja je imel ISDN) - rad bi imel internet, TV in telfonijo pri T-2.
T-2 dobi mojo podpisano pogodbo Avgusta 2006. Potem dolgo časa nič.
Po preveranju na helpdesku dobim odgovor, da je T1 parkrat zavrnil vlogo. Nekajkrat brez napisanega razloga, parkrat, da razvezan dospop ni mogoč.
Po klicu na T1, da bi rad imel "ADSL/VDSL/karkoli Internet" dobim 3x različen odgovor:
- centrala ne omogoča priklopa T-2 -->WTF v Postojni ni mogoč VDSL pa moj sosed čez cesto in en nad mano ga imata!!!, od centale pa cca. 300 m po cesti...
r - ni mogoč ne Siol, ne T-2 ne kar koli, ker tega ne omogoča instalacija v bloku. Hmm - kako potem sosedu nad mano dela Siol ADSL, drugemu sosedu so priklopili T-2, jaz pa v istem bloku 2 nadstropji nižje ne morem dobiti hitre povezave
- najboljši pa je bi tretji odgovor - ni prostih paric - kolikor jaz vidim gre iz mojega stanovanja ven ena parica, hkrati mi ponudijo da lahko ugodno kupim telefonski priključek za 21kSIT. To zadnje je ozjavil osebek, ki skrbi za t1 omrežje na našem koncu.
Kaj narediti oz. kako priti na T-2?
Ni mogoč razvezan dostop
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
bmen fizično ti gre parica v stanovanje samo aktivna ni. Telekom se ne da. Isti problem sem imel jaz 2x je bilo zavrnjena poizvedba na T-2 z razlogom ni prostih paric. Potem sem obral drugačno pot. Poklical na Telekom naročil PSTN priključek z možnostjo širokopasovnega internet in glej ga zlomka takoj ko mi je Telekom priključil PSTN je bila ta ista parica primerna za T-2. Še vedno pravim, da je to najhitrejša pot če nimate doma aktivnega priključka. Pač te pride zadeva malce dražje in sicer 80 EUR pa še to ti, da Telekom na 5 obrokov brez obresti. Možnost pa imaš pa da vstrajaš samo to se bo pa kar nekaj časa vleklo.
Da mal obudim svojo temo.
V začetku aprila sem na Telekom sem poslal (preko neta) zahtevo za priklop telefona (ter ADSL), torej klasičen telefon pri telekomu in inet pri Siolu. (nobenih polno razvezanih zadev)
Ker od njih ne bev ne mev jih 9.maja pokličem na njihovo brezplačno številko.
Odgovor: ni možen priklop ne navadnega telefona, ne ineta, ker ni prostih paric. Pa kdo koga zdaj j**be!!!!!!!!!!!!!!! (me ma, da bi se šel na t1 malo dret).
Prosim za kakršnokoli pomoč, da bi končno le pršel do ADSL/VDSL pa kjerkoi lahko na T1,T2,AMis - skratka katerikoli ponudnik bo za začetek dober.
Če je bil v takem zasu še kakšenuporabnik T2 - kako je rešil zadevo.
V začetku aprila sem na Telekom sem poslal (preko neta) zahtevo za priklop telefona (ter ADSL), torej klasičen telefon pri telekomu in inet pri Siolu. (nobenih polno razvezanih zadev)
Ker od njih ne bev ne mev jih 9.maja pokličem na njihovo brezplačno številko.
Odgovor: ni možen priklop ne navadnega telefona, ne ineta, ker ni prostih paric. Pa kdo koga zdaj j**be!!!!!!!!!!!!!!! (me ma, da bi se šel na t1 malo dret).
Prosim za kakršnokoli pomoč, da bi končno le pršel do ADSL/VDSL pa kjerkoi lahko na T1,T2,AMis - skratka katerikoli ponudnik bo za začetek dober.
Če je bil v takem zasu še kakšenuporabnik T2 - kako je rešil zadevo.