Ja, saj na te računajo. Moram malo pogledati koliko točk se je nakapalo in sploh kaj dobim.Tisti malo bolj "brihtni" se usedejo in naredijo izračun, kaj se splača in kje se splača narediti nakup, tisi malo manj, pa kr kliknejo pa kupijo
T-2 Klub in številne ugodnosti
- Carcosa
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant HBO FTTH
Re: T-2 Klub in številne ugodnosti
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Jaz okoli 8000 točk, pa bi zelo rad imel Samsung Note 9 je na obroke (24m) 600eur.... ok
sam potem pa piše redna cena 999, to pomeni tudi če ga predčasno odplačam, zamenjam operaterja moram plačat 400eur.
sam potem pa piše redna cena 999, to pomeni tudi če ga predčasno odplačam, zamenjam operaterja moram plačat 400eur.
-
- Uporabnik
- Paket: Oranžni diamant HBO
Tukaj ga kupi, https://www.mobileshop.eu/si/samsung/mo ... -lavender/ ne bo treba nič vračati.MrTwelveTrees napisal/-a: ↑15. Dec 2019 ob 09:28Jaz okoli 8000 točk, pa bi zelo rad imel Samsung Note 9 je na obroke (24m) 600eur.... ok
- MrTwelveTrees
- Moderator
Ne ne, če bi ga hotel dobiti na en mah ga dobim ceneje s papirji
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Evo zopet lep primer. Pravkar kupil tipkovnico v T2 klubu na 24 obrokov, ker je na to varianto najceneje in dal 114 EUR na mimovrste je ta ista tipkovnica dražja za 20 EUR https://www.mimovrste.com/zicne-tipkovn ... N%20SWITCH
in takih primerov je veliko samo malo je potrebno pobrskati.
in takih primerov je veliko samo malo je potrebno pobrskati.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Obvezno spravi garancijo, jaz sem jo ze 2x kupil (ne zase) pa je to slaba kvaliteta, obe sta bili že zamenjani.
- kitl
- Administrator
Imam 2 miški in eno tipkovnico dela vse BP. Razer je ena boljših gaming firm na avetu.
- atepej
- Starešina
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Si pač naletel na slab izdelek - se zgodi.MrTwelveTrees napisal/-a: ↑18. Dec 2019 ob 13:22Obvezno spravi garancijo, jaz sem jo ze 2x kupil (ne zase) pa je to slaba kvaliteta, obe sta bili že zamenjani.
Glede spravila garancije je pa to zahteva podjetja, na primer ASUS (in ostali proizvajalci osnovnih plošč) ti tudi ne bo priznal garancije, če ne boš dal pokrovčka na socket oz, podnožje.
Ob nakupu izdelka na obroke v T-2 klubu se avtomatsko vežem nA T-2 še za naslednji 2 leti ali moram podpisati še kakšen aneks oz.pogodbo?
Nekaj dni kasneje sem namreč dobil po pošti na domač naslov kuverto in notri dopis,da so prejeli z moje strani obvestilo o spremembi storitev!?
Jaz nisem nič zahteval.Ponujajo mi vezavo za 2 leti oz.popust prvih 12 mesecev na osnovno paketno ponudbo oranzni diamant optika 20%.Zraven pa še informativni izračun priložili in dodali še 1x HD vmesnik ter 1x ISDN telefon,kar znese skupaj z popustom vred 64,48 EUR.Sedaj pa imam mesečno za iste storitve 63,51 EUR.Zdaj ne vem,ali jaz ne znam računati ali kdo drug !?
Poleg tega pa preko Horizonta,kjer lahko naročiš ali spremeniš paket,imam napisano :akcija zvestobe-popust za 12 mesecev 10 % !
Popolnoma nejasno meni vse skupaj tole.
Nekaj dni kasneje sem namreč dobil po pošti na domač naslov kuverto in notri dopis,da so prejeli z moje strani obvestilo o spremembi storitev!?
Jaz nisem nič zahteval.Ponujajo mi vezavo za 2 leti oz.popust prvih 12 mesecev na osnovno paketno ponudbo oranzni diamant optika 20%.Zraven pa še informativni izračun priložili in dodali še 1x HD vmesnik ter 1x ISDN telefon,kar znese skupaj z popustom vred 64,48 EUR.Sedaj pa imam mesečno za iste storitve 63,51 EUR.Zdaj ne vem,ali jaz ne znam računati ali kdo drug !?
Poleg tega pa preko Horizonta,kjer lahko naročiš ali spremeniš paket,imam napisano :akcija zvestobe-popust za 12 mesecev 10 % !
Popolnoma nejasno meni vse skupaj tole.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Ne menjaj. Ne veži se.
Če prav vidim imaš T4 Tera ? Potem lahko v Klubu koristiš točke za programski paket XL, ali L itd.
V tem paketu ko so ti ga ponujali pa ne moreš-
Če prav vidim imaš T4 Tera ? Potem lahko v Klubu koristiš točke za programski paket XL, ali L itd.
V tem paketu ko so ti ga ponujali pa ne moreš-
Hvala za odgovor.Imam paket Oranžni diamant optika in že sam sem ugotovil,da se ne splača nič spreminjati.
-
- Nadebudnež
- T-2: Še nimam
- Paket: NEO C 1000/100 Telekom
- Kraj: SG
Jaz imam na obroke en telefon in mi box s pa je bilo rečeno,ker sem nekaj hotel zamenjat ponudnika,da to ne igra nobene vloge,ter da nakup na obroke ni vezan na vezavo,tako,da bi v primeru odhoda od t2 pač naprej plačeval izdelke,ki sem jih vzel v klubu.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Mislim da ne. Če zamenjaš operaterja ti bodo potem poslali še položnico v enkratnem znesku kolikor imaš plačilo še do konca, ne več na obroke. Tako sem slišal.
- kitl
- Administrator
Tako je. če menjaš ponudnika boš še vedno dobival položnico za obroke. Obroki niso enaki vezavi. V T-2 klubu je mogoče tudi kupovati, če nisi T2 uporabnik prav tako je enako pri Telekomu.
- T-2 d.o.o.
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kontakt:
Zdravo,
Ob prekinitvi naročnine je potrebno izdelek, kupljen na obroke, odplačati v celoti. Sicer lahko v klubu kupijo izdelke tudi uporabniki, ki niso naročniki naših storitev, vendar v enkratnem znesku.
LpR
Ob prekinitvi naročnine je potrebno izdelek, kupljen na obroke, odplačati v celoti. Sicer lahko v klubu kupijo izdelke tudi uporabniki, ki niso naročniki naših storitev, vendar v enkratnem znesku.
LpR