Ej verjemi, da sem vse to že skos dal in verjemi, da boš nakoncu z živci, ker te bo dobesedno vsak jeb*l in edini, ki se boš trudil, da bo kaj iz tega boš ti. Zdej pa zgodba pri nas se je tako odvijala: Prvo pobiranje soglasij neuspešno, ker gratel ni predstavil zadeve zakaj se sploh gre. Šest mesecev sem težil na gratel kdaj bodo ponovno soglasja šli pobirat, nobenega odgovora. Potem se me je končno usmilila tajnica na gratelu (oz me je mela poln kufer) in mi dala kontakt od demiruga. Komi organiziramo to pobiranje soglasij naprintam 100 letakov, ker letaki od gratela so nažalost bolj ko ne podn in ne piše nič pametnega gor, prepričujem kot blesav ljudi itd... skratka živce zgubljam zato, da bo potem t-2 služil z optiko v našem bloku, ko bo narejena in če bo narejena. Dobimo končno 60% večino in sedaj čakamo na gratel, da nam napeljejo že ti 2 alkatenski cevi, ker do sedaj so imeli probleme z kontaktno osebo v bloku kljub temu, da imajo 60% za in zakon je jasen glede vsega tega in niso šli delat. Sedaj, ko je upravnik dal zeleno luč čakamo kaj bo. Torej glej če imaš podpise, da se strinjajo z tem je ok. Pošlji jih na gratel oz se z demirugom ali gratelom zmeni kako in kaj. Sam mora bit vidno na listku zakaj so podpisali če se ne motim kakor smo mi na tem listu imeli:
Skratka moj nasvet kupi si zadostno količino persenov in podobno
@NN jaz nič nevidim okol bloka, da bi se kaj delalo

, pa samo bogih 10m zemlje 1. katogorije je treba prekopati