Splošna debata o TV programih
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
Re: Splošna debata o TV programih
Že dokler je T-2 imel SK sem gledal tekme drugje, ker je bil tak zmazek od slike. Nič ne pogrešam, Arena bo pa drugo leto imela kar nekaj pravic tudi za nogomet. Lahko bi probali dobiti še Comedy central
Arena sport si naj nekam utaknejo naj dajo športne kanale nazaj ker tam si lahko gledal vse tekme in vse lige.Da o ceni ki jo plačujemo operaterjem ne zgublam besed.
Ne zaenkrat ne bom šel na Telemach zaradi odvzema teh programov,ker drugače sem zaenkrat kar zadovoljen pri T2 vse ob pravem času.
- ciril88
- T-2jevec
- Paket: Oranžni diamant 600/100
- Kraj: Republika prlekija
Potrebno je počakat sezono 21/22 pa bo slika veliko boljša, toda do tja je še 10 mesecev
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Nikoli ne reci nikoli
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
Danes Merseyside derby Everton v Liverpool na SK 4K v 4k resoluciji
Včeraj sem mal govoril s Telemachom in sem jim povedal, kaj jih lahko doleti naslednjo jesen... so vzeli na znanje... bi skoraj stavil, da se bo pojavil nek športni kanal, ki bo imel vse tisto kar mora imeti
Naša nacionalka očitno danes pozabila zaukazat zatemnitve HRT 2 in ORF1... kok so dobri ejga
Včeraj sem mal govoril s Telemachom in sem jim povedal, kaj jih lahko doleti naslednjo jesen... so vzeli na znanje... bi skoraj stavil, da se bo pojavil nek športni kanal, ki bo imel vse tisto kar mora imeti
Naša nacionalka očitno danes pozabila zaukazat zatemnitve HRT 2 in ORF1... kok so dobri ejga
Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
Saj že glede na zatemnitve vidiš, kdo ima zakupljene pravice za prenos dogodka v Sloveniji. Ko so prenosi na nacionalni televiziji, ni praktično nikoli zatemnjeno. Ko pa prenašajo drugi, zahtevajo pa tudi zatemnitve na programih, ki bi načeloma morali imeti pravice za celo EU.
-
- Starešina
- Kontakt:
Saj sem že 1X napisal nekaj zelo smiselnega in logičnega:
Če imamo bilokateri športni dogodek, ki ga prenaša bilokatera televizijska postaja s slovenskim komentarjem
potem bi bilo logično, da se ne zatemni tuje postaje...
KO narediš nek prenos na vrhunskem nivoju pa še studio, tako kot je bilo v primeru recimo Tour de France
potem skoraj nihče ne bo gledal drugje pa še slika je povečini bistveno slabša (ORF1, ARD, ZDF, RTL, HRT2, RAI 2na Telesmehu z zmazkom..)
Ko pa nihče v Sloveniji ne odkupi pravic za nek športni dogodek potem pa logika pravi, da se zatemni vse tuje kanale...
Ampak zdaj pa ti to dopovej recimo Primorcem, ki že celo življenje gledajo RAI in Berlusconi kanale pa še kaj zastonj
Če imamo bilokateri športni dogodek, ki ga prenaša bilokatera televizijska postaja s slovenskim komentarjem
potem bi bilo logično, da se ne zatemni tuje postaje...
KO narediš nek prenos na vrhunskem nivoju pa še studio, tako kot je bilo v primeru recimo Tour de France
potem skoraj nihče ne bo gledal drugje pa še slika je povečini bistveno slabša (ORF1, ARD, ZDF, RTL, HRT2, RAI 2na Telesmehu z zmazkom..)
Ko pa nihče v Sloveniji ne odkupi pravic za nek športni dogodek potem pa logika pravi, da se zatemni vse tuje kanale...
Ampak zdaj pa ti to dopovej recimo Primorcem, ki že celo življenje gledajo RAI in Berlusconi kanale pa še kaj zastonj
Kaj pomeni "sem mal govoril s Telemachom"? Študent/ka na HD-ju? Pa če bi samo skoraj stavil, potem skoraj še nikoli nisi zajca ujel.
PS.: Vse je samo še vprašanje časa.
-
- Starešina
- Kontakt:
Brez Premiershipa, La Lige, LP... upajo eno leto biti samo T 2, Telekom in A1, ker imajo najbolj zveste naročnike
Telemach je prepameten, da bi si upal privoščiti kaj takega
Telemach je prepameten, da bi si upal privoščiti kaj takega
Kdor zakupi ekskluzivnost predvajanja, lahko zahteva zatemnitev ostalih in oteži drugim uporabnikom, da bi gledali ostale programe. Če ne zahteva, pač ni zatemnjeno. Tega se večinoma držijo privat televizije, saj računajo, da bo več ogledov reklam. Nekdo, ki je pa ob meji, pa si bo prižgal TV preko sobne antene, če bo zatemnjeno. Tega pa ne more noben blokirati.
- atepej
- Starešina
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
To bo lahko zahtevala Arena Sport naslednje leto pri LaLigi.