Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2434
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 13. Nov 2020 ob 14:17

To boš moral pa na Telemachu vprašat.

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 987
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant 600/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 13. Nov 2020 ob 14:23

tomy33 napisal/-a:
13. Nov 2020 ob 13:58
Zivjo.

Zanima me zakaj mi obcasno steka slika na sport klubih.

Imam box tv in aplikacijo EON.
Pa kaksen dan obasno steka slika za par sekund in spet dela normalno in spet steka...
Preklopi na T-2 nebo nič štekalo :)
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4213
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a atepej » 13. Nov 2020 ob 14:26

Ciril, za ta komentar si zaslužiš OP pri naslednji plači :)

Poslano z mojega SM-A515F z uporabo Tapatalk

Slika

tomy33
Uporabnik
Prispevkov: 35
Pridružen: 21. Feb 2013 ob 16:48
T-2: Že imam
Paket: t-4

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a tomy33 » 13. Nov 2020 ob 15:40

ciril88 napisal/-a:
13. Nov 2020 ob 14:23
tomy33 napisal/-a:
13. Nov 2020 ob 13:58
Zivjo.

Zanima me zakaj mi obcasno steka slika na sport klubih.

Imam box tv in aplikacijo EON.
Pa kaksen dan obasno steka slika za par sekund in spet dela normalno in spet steka...
Preklopi na T-2 nebo nič štekalo :)
Sej mam T -2.
Zato pa mam na tvju box tv,da lahko SK gledam.

Jaz kolegu t2togo da ima Areno.
On meni Eon,da mam SK.
😃

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 987
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant 600/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 13. Nov 2020 ob 15:48

To govoriš o eon aplikaiji na smart TVju? sem opazil enak problem pri prešnjemi ciklusu nogometnih tekem, bom videl kako bo delovalo jutri.
You Can Call Me Santa Claus
Slika

tomy33
Uporabnik
Prispevkov: 35
Pridružen: 21. Feb 2013 ob 16:48
T-2: Že imam
Paket: t-4

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a tomy33 » 13. Nov 2020 ob 16:09

ciril88 napisal/-a:
13. Nov 2020 ob 15:48
To govoriš o eon aplikaiji na smart TVju? sem opazil enak problem pri prešnjemi ciklusu nogometnih tekem, bom videl kako bo delovalo jutri.
Tocno tako.
Je delovalo super.

Sedaj pa ze nekaj casa steka?
To me zanima ce je kaka fora...

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 987
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant 600/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 13. Nov 2020 ob 17:17

bi rekel da pri telemach aplikaciji, ker bandwitdh imam vredu, T2TV mi dela BP, prav tako youtube, voyo, HBO...
You Can Call Me Santa Claus
Slika

markolino
Model
Prispevkov: 268
Pridružen: 26. Okt 2007 ob 18:09
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a markolino » 14. Nov 2020 ob 14:03

Sadarj79 napisal/-a:
13. Nov 2020 ob 12:28
App za novi chromecast še vedno ne dela :D
Čakajo novoleto, da opstoječi naročniki zgubijo živce :D Stvar, ki bi mogla bit popravljena v 2 dneh.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2434
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 14. Nov 2020 ob 14:08

Očitno ne veš, kako poteka razvoj. V dveh dneh se ničesar ne da v produkcijo... razen, če preskočiš testiranje in upaš, da bo delalo. Poleg tega pa močno dvomim, da veš, kaj je sploh problem.

momentum
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 7. Maj 2018 ob 09:07
T-2: Že imam
Paket: Oranžni HBO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a momentum » 17. Nov 2020 ob 13:48

Je mogoce ze kdo probal T-2 TV aplikacijo poganjat na zadnjem Chromecast-u (Chromecast with Google TV)? Aplikacija se nalozi normalno, ko pa jo probas pognat pa se enostavno zapre in to je to.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2434
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 17. Nov 2020 ob 13:52

Problem je znan... na Android 10 crashne. Popravljena verzija bo na voljo v kratkem.

momentum
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 7. Maj 2018 ob 09:07
T-2: Že imam
Paket: Oranžni HBO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a momentum » 17. Nov 2020 ob 14:04

OK, super. Hvala za hiter odgovor!

Badovinac
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 16. Nov 2020 ob 13:23
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a Badovinac » 17. Nov 2020 ob 14:08

Imam več različnih težav s Aplikacijo T2 na smart Tv-ju, ki jih ne vem kako rešiti.
V hiši imamo 4 TV in od tega 2 smar ter dva na boxu. Vsi Tv-ji so LG in različnih starosti.

Težava
LG LG 65UH615V-ZB ima smart aplikacijo in na njemu nikakor ne delajo 4K programi (piše da je prišlo do tehnične težave in da naj poskusim kasneje), prej sem imel vmesnik in je zadeva delovala.
Drugi LG ki ima Smart aplikacijo pa lepo dela 4K.

Na obeh Tv-jih s aplikacijo sem opazil da recimo BoomTv ni v 16:9 formatu ampak v 4:3 . Na STB vmesniku je slika OK in je 16:9

Potem pa še na obeh televizorjih s aplikacijo Smat opažam težavo pri zamiku in sicer predvsem na FOX kanalih in Cinestar, da kar za stotinko zamrzne in potem ni več sinhronizirano. Rešiš tako, da greš na drugi kanal pa nazaj ampak se potem lahko to pojavi nazaj ali pa tudi ne. Ni pravila, je pa izredno moteče.

Ima kdo kakšen nasvet?
Hvala

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2434
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 17. Nov 2020 ob 15:10

Glede LG UH serije in 4k programov je znan problem. Naj bi se popravilo jutri tekom dneva.

LG-ji za razmerje slike uporabljajo nastavitve TV-ja. STB privzeto razteguje vse na 16:9. Če želiš na LG-ju isto, si v webOS nastavitvah razmerje slike nastavi na 16:9 (wide).

Fox in Cinestar programi so kodirani in so zato bolj občutljivi na napake. Katere boxe pa imaš?

Badovinac
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 16. Nov 2020 ob 13:23
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung tv, Apple TV s tvOS

Odgovor Napisal/-a Badovinac » 17. Nov 2020 ob 15:15

Hvala za odgovore, bom nastavitev na Tv še pogledal. Sam zakaj samo ta program? Saj ne da je obvezen samo opažam razlike.
Na boxih je vse ok s Foxom in Cinestarjem. Težava je samo na aplikaciji na obeh TV-jih.

Odgovori