Izbira ISP - T-2 ostal za casom?
- asgard
- Nadebudnež
- T-2: Že imam
- Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
- Kraj: Idrija
Re: Izbira ISP - T-2 ostal za casom?
5€ namesto 20€ za 1000/100 : 1600 pik na 3 mesece.
Trenutno s povisanjem verjetno res, saj je upload pri optimumu recimo x5...
Kaj informacij glede tega? Pri diamantu bi res lahko bila 2 vmesnika (vcasih sem imel na paketu 2 vmesnika na srednjem paketu), app za TV pa bi bil lahko vkljucen za vse pakete ali pa vsaj zadnja 2...
Sicer pa te hitrosti so samo za optiko na T2 optiki, na BRO je slabse, torej ce imas preko telekoma teh hitrosti ne dosegas ali kako se lahko pogleda kaksen prikljucek imas (pac v omarici sta 2 opticna kabla en last Telekoma drug Telemacha)?
Samo internet FTTH je pa ostal nespremenjen?
25eur = 10/10
31eur = 100/10
Škoda
25eur = 10/10
31eur = 100/10
Škoda
- Hevidi
- T-2jevec
- Paket: Oranžni diamant +3x mobile B-)
- Hevidi
- T-2jevec
To je max kar se da dobit za ta denar... že tako so te premium paketi prepoceni glede na vse.... HBO, MAXI mobilna, polna shema, časovne 750/150 pa za 70 eur...to je noro pocen....CrazyX napisal/-a: ↑8. Dec 2020 ob 13:19Trenutno s povisanjem verjetno res, saj je upload pri optimumu recimo x5...
Kaj informacij glede tega? Pri diamantu bi res lahko bila 2 vmesnika (vcasih sem imel na paketu 2 vmesnika na srednjem paketu), app za TV pa bi bil lahko vkljucen za vse pakete ali pa vsaj zadnja 2...
Sicer pa te hitrosti so samo za optiko na T2 optiki, na BRO je slabse, torej ce imas preko telekoma teh hitrosti ne dosegas ali kako se lahko pogleda kaksen prikljucek imas (pac v omarici sta 2 opticna kabla en last Telekoma drug Telemacha)?

Pac paketna ponudba je za veliko uporabnikov del ponudbe “waste”. Ne uporablja HBO, ne koristi telefona, 90% tv programov ne odpre niti 1x,... Tako da pac tukaj kaj vse se da za neko ceno je brez smisla, ce pa kupec tega potem ne uporablja.
- Hevidi
- T-2jevec
Za tak segment trga imaš single service internet ali T4 pa custom nabildaš s točkami različne upgrejde....

Ce se da kaj s tockami nafilat je fino, samo spomnim se, ko sem imel enkup tock pa nic za kupit oziroma samo brezveznarije, kjer si moral se doplacevati... Nic kar bi mi koristilo (hitrejsi net ali pa kaj za TV). Kaj je sedaj v klubu ne vem ker ze kako leto+ ne gledam vec.
Jaz si zadnje leto znižujem ceno programske sheme in zamika. Kot si sam ugotovil, je paketna shema bloat (za take uporabnike, ki se spuščamo v to).
Spremeni si v prilagodljivi paket in koristi točke vsake 3 mesece.
Spremeni si v prilagodljivi paket in koristi točke vsake 3 mesece.
Ali obstoječi naročnik XL HD paketa lahko uporabi točke za XL HD paket in si s tem zmanjša naročnino na 5 EUR za 3 mesece?
- maxus
- Guru
- Paket: oranžni diamant hbo
- Kraj: Izola
V Izoli imam na oranžnem diamantu trenutno hitrost 20/4.Na koliko se mi bo po novem znižala 

Če Telemach coax zamenjuje z optiko potem je celo možno. Par ponudnikov so tudi kupili z optiko (Celje, ...)
Emmmm, sem pozabil napisat v oranžnem diamantu...