slow_slow napisal/-a: ↑23. Dec 2020 ob 08:41
Innbox je dobil ja... in čisto nič ni narobe z njimi.
Delujejo kot morajo.
Sem pa tudi že nekje omenil da čakam da pride vsestranski innbox U92
https://assets.cdnma.com/17114/assets/T ... eet-EN.pdf
jaz sem trenutno na F60 in mi deluje vse tako kot treba na FTTH + oranžni diamant.
Na dveh lokacijah pa imam še Innbox G78(GPON T-2) in Innbox F60 SFP AC(Telekom BRO OPTIKA)
Ne me narobe razumet slow slow ampak se popolnoma strinjam, da je innbox res čisto dober, moje mnenje je celo da je zelo dober, fotr ga ima na Telekom optiki že vrsto let in (F20 če se ne motim skratka prve, ki jih je telekom dajal) deluje super, ampak on ima normalen dostop do nastavitev, tako da se boš pa tudi ti moral strinjat z menoj (če tudi ne javno), da sama implementacija dostopa na T-2 je pa podn od podna. Tu je Telekom svetlobna leta pred vami (začuda so tudi oni v nečem boljši), kar se tiče innboxa, ko boste pa uvedli možnost, da se direktno dostopa do routerja in ne preko horizonta potem pa bom spremenil mnenje glede innboxa pri T-2...
@rejzor počaki sej zdej javni promet dela tko da počasi bojo prispel tehniki v centrale. Dejansko tisti ki smo na T-2 centralah bi moralo se to avtomatsko isti dan ko so najavili spremenit. Tisti ki so pa na telekomu GPON mi je pa razumljivo ker morajo tehniki na ont spremenit...