Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
rossi
Navdušenec
Prispevkov: 731
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 18:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a rossi » 27. Mar 2021 ob 18:47

Kvaliteta slike Formule 1 na SK1HD je katastrofalna.

Tud HD ne znajo predvajat.


Sent from my iPhone using Tapatalk

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2284
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 27. Mar 2021 ob 21:54

glej na SK 4 K ...itak, da so vsi SK HDji drekec pekec... morali bi bitno povečat X2 potem pa bi bilo to OK...
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

DenisSLO
Faca
Prispevkov: 112
Pridružen: 1. Dec 2014 ob 11:58
T-2: Že imam
Paket: Diamant

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a DenisSLO » 28. Mar 2021 ob 01:26

rossi napisal/-a:
27. Mar 2021 ob 18:47
Kvaliteta slike Formule 1 na SK1HD je katastrofalna.

Tud HD ne znajo predvajat.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Kje gledaš? Meni je preko eon aplikacije na tv-ju kar lepa HD slika.

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 731
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 18:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a rossi » 28. Mar 2021 ob 08:40

Pravis da je “kar lepa”... jaz pravim “za silo gledljiva”. Deinterlacing katastrofalen. V obeh primerih daleč od HD.

@webmaher na EON ni SK 4K


Sent from my iPhone using Tapatalk

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2284
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 28. Mar 2021 ob 14:22

eh ja, imaš prav :(
nekateri očitno sploh ne vedo kaj je dobra HD slika... slučajno sem mal brskal po moji videoteki smučarskih skokov...ups, leto 2010 OI v Vancouverju...tekma na mali skakalnici ZDF live... 1280X720p 50fps bitna do nekje 15Mb/s... slika garant boljša in to velikooo boljša kot na vseh SKjih, Šjih, Eurosportih... in od tega je že koliko :mrgreen:
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

DenisSLO
Faca
Prispevkov: 112
Pridružen: 1. Dec 2014 ob 11:58
T-2: Že imam
Paket: Diamant

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a DenisSLO » 28. Mar 2021 ob 23:36

Mah, nevem kaj vi vidite. Pred leti sem mel original Sky F1 HD preko satelita in slika je primerljiva. Čisto solidna, ni pa tako lepa kot je bla na TV3 4K - logično.

Daleč od tega da bi bla katastrofalna.

@rossi A si nastavu v nastavitvah aplikacije na max bitno?

Odgovori