mr_tweak napisal/-a: ↑6. Jul 2022 ob 09:13
Saj ti je jasno, da ima RTV svoje programe (SLO1, SLO2, SLO3,..) dostopne v sistemu
DVB-T po celi Sloveniji (pokritost > 90%).
Hkrati so tudi upravitelji sistema DVB-T, kjer poleg svojih programov v multiplexu C oddajajo tudi druge - od letos tudi precej znane tuje komercialne programe: Fox (Life, Crime, Movies), National Geographic, Viasat History, TV1000, AMC itd.
Celotni seznam.
Ja samo piše na zunanjo anteno. Zdaj, da boš samo zaradi tega postavljal anteno, pa v bloku vsak svojo imel na balkonu, če nimaš balkona, pa na sobno. Sicer sobno imam, nisem siguren, če celo ne lovi DVBT, no TV kartico imam na ključu, piše DVBT stick. Vem, da sem s to gledal svoje čase, ko še nisem bil pri T-2. Bi moral poskusiti.
No imam internet na žici, celo kabelsko imam potegnjeno, sem hotel ko sem se preselil samo internet vzeti preko kabla, oziroma paket, ker interneta brez TV niti niso dali. Potem so bili pa pametni, da moram imeti celo televizijo, da bodo lahko sprobali kako dela, pa da naj si jo sposodim. Sem jim rekel, da potem naj jo kar sami pripeljejo s sabo. No, zdaj pa da bi lahko to gledal, bi moral pa celo sobno anteno nastlati po sobi.
V bistvu je še vedno boljša varianta, da gledaš na MMC, o RTV 365 ali kaj je po novem, čeprav dostikrat zaserje, pa zamik je tudi precejšen. Za ostale pa nisem vedel, da tudi oddajajo, samo verjetno je ono kodirano, saj je še na T-2 kodirano, vsaj Fox če se ne motim.