nekiznanec napisal/-a: ↑10. Okt 2022 ob 22:43
Že nekaj časa mi T-2 vse bolj preseda zaradi zaklenjene opreme, stalnih podražitev, doplačil itd., zato razmišljam, da bi prekinil vezavo in šel h komu drugemu. Čeprav tole zadnje ni dejanska sprememba cene paketa, gre vseeno za spremembo pogojev paketa (v mojem primeru Oranžni Optimum), saj bodo dejansko spremenili enega od njegovih sestavnih delov in je to torej efektivno res še ena podražitev.
Me pa zanima, če ima kdo izkušnje s tem, torej:
- Je že kdo uveljavljal pravico do odstopa od pogodbe na podlagi 2. odstavka 129. člena ZEKom-1? Predvsem me zanima, ali skušajo vseeno izterjati prejete ugodnosti, tj. znižanje naročnine na podlagi vezave. Sicer sta tako zakon kot sodna praksa (gl. sodbo I U 1331/2019-15) na strani naročnika, pa se mi vendarle ne da ukvarjati z morebitnimi tožbami

- Kako je v tem primeru s preklopom? Torej kako naj to izvedem, da bom še isti dan priklopljen pri novem operaterju? Najbrž najlažje tako, da čim prej naročim drugje in odpovem pri T-2 tisti dan, ko mi drugi operater priklopi, saj itak ni odpovednega roka.
Edit:
Pardon, površno berem - vidim, da je ravno na prejšnji strani nekdo imel podobno vprašanje. Pravzaprav je vračilo ugodnosti oblika pogodbene kazni, ni? Kakorkoli že, bega me, ker sta v zgoraj omenjeni tožbi tako prvo- kot drugostopenjsko sodišče odločili v prid naročnika, tj. da ugodnosti ni treba vrniti.
To je tudi smiselno, saj bi sicer operater lahko ponudil znižanje naročnine npr. s 60 € na 30 € mesečno za prvo leto, nakar bi čez tri mesece spremenili pogoje in bi naenkrat po preteku enega leta moral plačevati 100 € mesečno. Če bi torej po treh mesecih želel odpovedati pogodbo na podlagi zadevne določbe, bi jim zaradi spremembe prvotno dogovorjenih pogojev moral doplačati 90 €, kar je rahlo absurdno.
V poslovalnici so rekli, da bom moral vrniti ugodnost, ki sem jo koristil in še dodatno prekinitive pogodbe 25€. (Ko sem seklenil vezavo, je bila cena paketa 70€. Jaz butl, sem mislil, da bo popusta 7€, ampak ni bilo tako, Popust so mi dali na ceno brez ddv, torej samo 6€). Kljub temu, da je vezava trajala že 17 mesecev, bi moral plačati celoten znesek. Pri Telekomu v primeru predčasne prekinitve pogodbe vrneš samo sorazmerni delež.
Potem sem kontaktiral T2 in so mi rekli, da moram v odpovedi (preklicu) naročniškega razmerja navesti, razlog, in v tem primeru (dodatno zaračunavanje storitev TV2go) mi ne bo treba nič plačat.
Tega v poslovalnici niso vedeli oziroma so me hoteli prestrašiti. Rekli so, da bom moral plačati več kot 100€, potem pa napisat pritožbo, da bo njihova pravna služba ugotavljala, ali sem upravičen do prekinitve brez vračila ugodnosti in plačila prekinitve naročniškega razmerja. Ti ni pravi odnost do strank in sem zelo razočaran.
Kljub temu, da T2 po tehnični strani zagotavlja odlično storitev, bodo po mojem mnenju izgubili kar nekaj strank. Eno je višanje cene paketa, kar me ni niti toliko motilo. Dosti bolj me moti višanje cen aplikacije za TV, ki se je povečala iz 0,5€ (ali 0,6€) na 2€, zaračunavanje stacionarnega IP naslov in sedaj še storitve TV2GO. Torej vse , kar je T2 imel več kot ostali ponudniki, in je bil prva izbira mnogih naročnikov, sedaj dodatno zaračunava oz. je cene nekajakrat povišal.
Če naročnik želi prekiniti naročniško razmerje zaradi tega, ker vi spreminjate pogoje, se mu ni potrebno lagati!!!