Operacijski sistem TV vmesnika

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
detector
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 17. Mar 2023 ob 11:45
T-2: Še nimam

Operacijski sistem TV vmesnika

Odgovor Napisal/-a detector » 20. Mar 2023 ob 09:54

Pozdravljeni

Razmišljam, da bi iz A1 presedlal na T2, me pa zanima če je možno kje videti kako izgleda meni tv vmesnika? Vsaj v slikah, če ne drugače. Je dovolj odziven in pregleden meni? Kako se gre preko tv vmesnika na youtube?

Hvala

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3160
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Operacijski sistem TV vmesnika

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Mar 2023 ob 10:06

Nekaj malega lahko preveriš preko navodil: https://www.t-2.net/sites/www.t2.si/fil ... rabo_0.pdf

Youtube aplikacijo se zažene preko opcije v meniju, kjer so zbrane vse aplikacije (rtv4d, horizont, ...). Če boš gledal navodila, je to tista ikonca z oblačkom.

Mislim, da pri prehodu iz A1 na katerega koli drugega operaterja pri odzivnosti in preglednosti TV vmesnika ne boš šel na slabše.

detector
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 17. Mar 2023 ob 11:45
T-2: Še nimam

Re: Operacijski sistem TV vmesnika

Odgovor Napisal/-a detector » 20. Mar 2023 ob 11:10

Super, full si mi pomagal. Verjetno pa vmesnik nima opcije, da bi lahko prikazoval uro v kakšnem kotu televizorja? A1 to ima in je zelo priročno.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3160
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Operacijski sistem TV vmesnika

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Mar 2023 ob 13:54

Ura je vedno vidna v desnem zgornjem kotu, če je prikazan GUI.

detector
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 17. Mar 2023 ob 11:45
T-2: Še nimam

Re: Operacijski sistem TV vmesnika

Odgovor Napisal/-a detector » 20. Mar 2023 ob 14:35

Vem, ampak jaz bi jo želel vedno.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4663
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Operacijski sistem TV vmesnika

Odgovor Napisal/-a atepej » 20. Mar 2023 ob 17:13

Vsakič ko stisneš tipko OK se ti pojavi ura.
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3160
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Operacijski sistem TV vmesnika

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Mar 2023 ob 18:19

detector napisal/-a:
20. Mar 2023 ob 14:35
Vem, ampak jaz bi jo želel vedno.
Tudi med predvajanjem TV-ja? To ni možno... je treba pritisnit vsaj eno tipko.

wickedboy
Model
Prispevkov: 225
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Operacijski sistem TV vmesnika

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 20. Mar 2023 ob 18:35

Mogoče pa sama televizija omogoča prikaz ure?

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4663
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Operacijski sistem TV vmesnika

Odgovor Napisal/-a atepej » 20. Mar 2023 ob 18:58

mikrohard napisal/-a:
20. Mar 2023 ob 18:19
detector napisal/-a:
20. Mar 2023 ob 14:35
Vem, ampak jaz bi jo želel vedno.
Tudi med predvajanjem TV-ja? To ni možno... je treba pritisnit vsaj eno tipko.
Razen če ne bi naredil možnost v nastavitvah pod: Vedno prikaži uro?
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3160
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Operacijski sistem TV vmesnika

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Mar 2023 ob 18:59

Se ne bo zgodilo.

detector
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 17. Mar 2023 ob 11:45
T-2: Še nimam

Re: Operacijski sistem TV vmesnika

Odgovor Napisal/-a detector » 21. Mar 2023 ob 19:45

A1 ima to možnost.

Odgovori