Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
krepki45
Nadebudnež
Prispevkov: 392
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 17:15
T-2: Še nimam
Paket: NEO C 1000/100 Telekom
Kraj: SG

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 29. Avg 2023 ob 12:21

Slika na boxu je lepša le na telekom omrežju,na telemachu in t-2 ni razlike med aplikacijo in boxom vem iz lastnih izkušenj uporabljal telemach od hčere in prej t-2 aplikacijo,kjer se mi je zdela slika na boxu celo slabša,sem na telekom optiki.
je pa nekaj če boš šel na telemach boš dobil le tri mesece popusta kot nov naročnik,zato ker si na telekom optiki,če bi imel njihovo kabelsko bi lahko popust koristil 2 leti.
Na t-2 pa boš imel eno leto znižano naročnino tudi na telekom optiki,pač odvisno za kateri paket se boš odločil.
Svetujem ti,če nočeš sivih las na t-2 vzami paket samo z internetom in tv mobilno vzami drugje,recimo A1 ima ugodne pakete brez vezave.

strom
Legenda
Prispevkov: 1247
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 1. Sep 2023 ob 11:33

Še več športa pri Telemachu: vrača se ameriški univerzitetni šport

Pri Telemachu še naprej povečujemo že tako širok spekter športnih vsebin, ki jih nudimo svojim uporabnikom. Poslej boste spet lahko uživali tudi v vedno vznemirljivih tekmah univerzitetne ameriške košarkarske in nogometne lige. V Sloveniji in tudi vseh ostalih državah nekdanje Jugoslavije bo namreč tekme ekskluzivno prenašal Sportklub.

United Media, vodilno medijsko podjetje v jugovzhodni Evropi, je podpisala večletno pogodbo z največjim ameriškim športnim televizijskim programom ESPN. To pomeni, da bodo na televizijskih programih Sportkluba v celotni regiji ekskluzivno predvajane tekme univerzitetne košarkarske lige in ameriškega nogometa, ob tem pa tudi najboljše dokumentarne športne oddaje ter arhivski posnetki največjih boksarskih dvobojev.

Gledalci Sportkluba boste lahko vsak teden spremljali vsaj pet najbolj zanimivih košarkarskih tekem in tekem ameriškega nogometa, kjer se je sezona že začela 26. avgusta, kot tudi celoten t. i. »March Madness« (marčna norost), končnico prvenstva v košarki in vse »Bowle« v zaključku sezone ameriškega nogometa. Ameriški univerzitetni šport je bil sicer paradni konj Sportkluba v prvih letih obstoja.

Pri Telemachu, kjer dajemo poseben poudarek tudi mladim športnikom, saj smo z novo sezono postali generalni sponzor prve mladinske nogometne lige, EON NextGen lige, tako še naprej skrbimo, da zadostimo različnim okusom. Športni navdušenci si boste lahko ogledali najbolj nadarjene športnike in hkrati velika rivalstva med univerzami, ki so zelo blizu evropskemu načinu dojemanja športa, najboljši boksarski dvoboji bodo poskrbeli za dobršno mero nostalgije, posebno dodano vrednost pa predstavljajo tudi izvrstne športne dokumentarne oddaje.

Programe Sportkluba lahko Telemachovi uporabniki spremljate s paketi EONVEČ kjerkoli in kadarkoli.

vir: https://telemach.si/novosti/novosti-hom ... etni-sport

Odgovori