Kako do izpisa brez *** ?
- erbi
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: 300M/100M+2*TV+5*telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
Kako do izpisa brez *** ?
Zanima me, kako do izpisa telefonskih pogovorov brez *** ? Lahko papirnati, ali pa na servisnih straneh.
Na HD "tumbajo", da to za poslovne stranke ni možno (kar neki zakon, pa ne vedo kateri), na policiji pa, da je potrebno podati civilno tožbo, v kateri pa mora biti kot priloga tudi že prej omenjeni izpis...
Kaj sedaj?
Na HD "tumbajo", da to za poslovne stranke ni možno (kar neki zakon, pa ne vedo kateri), na policiji pa, da je potrebno podati civilno tožbo, v kateri pa mora biti kot priloga tudi že prej omenjeni izpis...
Kaj sedaj?
- martis
- Nadebudnež
- Paket: T4 GIGA optika
- Kraj: Slovenska Bistrica
Re: Kako do izpisa brez *** ?
Ko pogledam na moj izpis (poraba) ni več nobenih zvezdic, ampak so lepo vidne cele klicane številke, pa nisem nobenega tožil...
- martis
- Nadebudnež
- Paket: T4 GIGA optika
- Kraj: Slovenska Bistrica
Ali to gledaš na servisnih straneh?
Mobilna telefonija -> Poraba -> Izbira storitve - govorne storitve; tabela: Seznam klicanih številk
Meni tu pokaže celo številko, tabelo se pa lahko tudi izvozi v Excel.
Če tebi ne gre, potem pa
Mobilna telefonija -> Poraba -> Izbira storitve - govorne storitve; tabela: Seznam klicanih številk
Meni tu pokaže celo številko, tabelo se pa lahko tudi izvozi v Excel.
Če tebi ne gre, potem pa
Kolikor vem je tako za poslovne uporabnike. Mene tudi moti, ko gledam porabo za služben priključek. Zakonsko mora še vedno biti tako?
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Točno tako je... poslovni uporabniki tega ne vidijo.
- erbi
- Navdušenec
- Kontakt:
@slow_slow
to deluje samo dokler izpisa ne rabiš. Ko ga pa rabiš pa se vsi sprenevedajo in zavijejo v molk in sploh ne odgovarjajo več. Lahko navedem tudi konkretne osebe z imenom in priimkom. Zahtevek je odprt že od 15.01.2015
to deluje samo dokler izpisa ne rabiš. Ko ga pa rabiš pa se vsi sprenevedajo in zavijejo v molk in sploh ne odgovarjajo več. Lahko navedem tudi konkretne osebe z imenom in priimkom. Zahtevek je odprt že od 15.01.2015
Za POSLOVNE uporabnike:
Objava celotnih številk je možna, če poslovni uporabnik zbere dovoljenja vseh nosilcev številk.
Objava celotnih številk je možna, če poslovni uporabnik zbere dovoljenja vseh nosilcev številk.
- erbi
- Navdušenec
- Kontakt:
Bilo vse posredovano, od takrat tišina s strani T2. Ne jebejo telefonskega klica, maila, faxa, ... Nič od nič. Lahko navedem tudi konkretno osebo!
Isto se dogaja z dobropisom, ki ga pošiljajo že od novembra lani.
Isto se dogaja z dobropisom, ki ga pošiljajo že od novembra lani.
- erbi
- Navdušenec
- Kontakt:
Da ne bo kdo mislil, da smo kar z enim zasebnim sporočilom vse uredili. Z naše strani sta bila 2, s strani T-2 pa ni nobenega odziva, tako da gremo dalje. Bomo videli, kaj bo rekla inšpekcija.
a je še vedno tako, da izpisa brez zvezdic navadni uporabniki ne moremo dobiti? bi rada videla eno številko
zaščitna delovna oblačila
zaščitna delovna oblačila
Zadnjič spremenil anjica, dne 18. Avg 2024 ob 16:29, skupaj popravljeno 3 krat.
-
- Znanec
- Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO
anjica kaj te muči? vse klicane in klicoče številke lahko preveriš v aplikaciji Moj T-2 ali v aplikaciji Poraba. simpl