Torej je še upanje, da prevzame kdo od dejanske potencialne konkurence, Rewe ipd.?
Telemach kupuje T2
-
- Faca
- T-2: Že imam
-
- Faca
Re: T2 bo kupil Telemach
Po moje bi se znalo izcimiti iz tega kaj dobrega edino pod pogojem, da regulator v primeru odobritve nakupa zahteva tudi razvezavo lokalne zanke današnjega T2 optičnega omrežja. Torej da bi imeli po prevzemu tudi na T2 optiki možnost uporabe kateregakoli operaterja.MrTwelveTrees napisal/-a: ↑18. Jun 2024 ob 22:50Tole mi sploh ni všeč.
Raje bi videl da bi A1 kupil T2 (ker ima odlično mobilno omrežje).
Neznanke pa so, ali po T2 posloval ločeno, ali bo šel pod Telemach.
Ampak do tega je še dolgo. Po moje vsaj 1 leto preden bo karkoli sprememb.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Ja, da bi na T2 optiki tudi drugi operaterji ? Če bi do tega prišlo bi 100% bile omejitve, tako kot jih ima Telekom na BRO portu za druge operaterje (več plačaš več imaš)
Da.karantanija napisal/-a: ↑19. Jun 2024 ob 09:43Torej je še upanje, da prevzame kdo od dejanske potencialne konkurence, Rewe ipd.?
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
@ MrTwelveTrees naslov je malo dvoumen Prebereš ga lahko v obe smeri Kot da T2 kupuje Telemach in ne obratno
- MrTwelveTrees
- Moderator
Re: Telemach namerava kupiti T2
Popravljeno
-
- Starešina
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Žalostno. Zgodba se torej končuje...
-
- Faca
Če obujam spomine iz časov tik pred T2, ko je še obstajal Ljubljanski kabel, ki je imel kar solidno ponudbo za tiste čase, ko je Telekom forsiral drag ADSL (verjetno še s pogojem ISDN)... se je zgodba Kabla nehala, ko jih je prevzel Telegmah. Ponudba slednjega je bila podn napram LK (plus še višje cene). Vsaj takrat.
Mogoče bo sedaj boljše. Navsezadnje nudijo 100 GB mobilni internet za 2 EUR na mesec.
Mogoče bo sedaj boljše. Navsezadnje nudijo 100 GB mobilni internet za 2 EUR na mesec.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Kam hitite..... preden bo prevzem odobrem bo pomoje najmanj pol leta mimo.
-
- Starešina
- Paket: Malo mešano
- Kraj: Pince
Ja, tako ... in če bo spoh dobil zeleno luč. Do takrat pa lahko le špekuliramo Strokovnjaki in jasnovidci smo pa itak (večinoma) vsi po vrsti
- MrTwelveTrees
- Moderator
Da bo odobren, je po moje 50:50
- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Pustmo času čas. Dejansko bi bilo bolje skoraj, da jih A1 prevzame, ker tako bi imeli neko 3 približno enako velike igralce na trgu telekomunikacij. A1 bi imel korist s pridobitvijo res velike bazo fiksnih uporabnikov in zgrajenega lastnega omrežja, tehnično podkovanega kadra tudi ne manjka na T-2, med tem, ko integracija T-2 uporabnikov v A1 pomeni končno dostop do normalnega mobilnega omrežja. Mislim jaz bi takoj aktiviral nazaj v uporabo simke, ki so v T4 paketu.