PODRAŽITVE
Re: PODRAŽITVE
Meni v horizontu piše: Paket T4 - Optika
Torej tudi tega niso podražili?
Torej tudi tega niso podražili?
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
To pa že presega vse meje, t2 bo začel izgubljati naročnike.
ah ne sedaj, ko baje prihajajo šport klubi in z njimi vsa Srbija, ki skače po SlovenijiMrTwelveTrees napisal/-a: ↑27. Jun 2024 ob 14:24To pa že presega vse meje, t2 bo začel izgubljati naročnike.
-
- Faca
Kako je uradno s popustnimi cenami ob podražitvah? Ostane 29.99 enak in se zgolj poviša % popusta? Ali pa ostane % popusta enak in se tudi "catchy .99 cena" poviša?
Ker meni je nazadnje šlo iz 29.99 na 31.32 ali nekaj takega, sem pa videl primere, kjer je ostalo enako.
Ker meni je nazadnje šlo iz 29.99 na 31.32 ali nekaj takega, sem pa videl primere, kjer je ostalo enako.
-
- Faca
A je tole sploh legalno? "V primeru uskladitve cen v skladu s tem členom naročniki nimajo pravice do odstopa od pogodbe v skladu s prvim odstavkom 192. člena Zakona o elektronskih komunikacijah (ZEKom-2)"
Spomnim se, da so tudi drugi nekaj podobnega uturili v svoje SPP. Meni tole ne deluje legalno niti pod razno. Dvig cene - ne glede na vir - je sprememba pogodbe in je nasprotna stran v vsakem primeru upravičena do odstopa brez kakršnihkoli stroškov.
Spomnim se, da so tudi drugi nekaj podobnega uturili v svoje SPP. Meni tole ne deluje legalno niti pod razno. Dvig cene - ne glede na vir - je sprememba pogodbe in je nasprotna stran v vsakem primeru upravičena do odstopa brez kakršnihkoli stroškov.
Japajade.MrTwelveTrees napisal/-a: ↑27. Jun 2024 ob 14:24To pa že presega vse meje, t2 bo začel izgubljati naročnike.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Ljudje se bos sprijaznili da ne rabijo toliko dragih naročnin, in šli h konkurenci (res da s slabšimi storitvami) ampak jih bodo prepričale nižje cene.
- atepej
- Starešina
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Konkurenca dela isto, če na isti dan.
- MrTwelveTrees
- Moderator
To nima veze.
- atepej
- Starešina
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Zakaj ne?
- MrTwelveTrees
- Moderator
Ker so cenejši paketi pri konkurenci (in ljudje gledajo samo na znesek, jih ne zanima kaj dobijo).
Tako kot folk zamenja mobilnega operaterja, ne da bi se pozanimali kakšen signal imajo doma prej, gredo menjat operaterja samo zaradi nižjega zneska.
Tako kot folk zamenja mobilnega operaterja, ne da bi se pozanimali kakšen signal imajo doma prej, gredo menjat operaterja samo zaradi nižjega zneska.
-
- Faca
- Paket: Oranžni Diamant HBO
OD 4€ gor..... Če bo šlo tako naprej, bo čez 2 leti že 100-ka
- Spc
- Faca
- Paket: T4 || 1000/200
- Kraj: Maribor
- Kontakt:
Jaz imam tudi T-4 , potem ni podražitve ?