Katastrofalna izkusnja s T-2

Splošni pogovori o T-2
Uporabniški avatar
AlienX
Faca
T-2: Že imam

Re: Katastrofalna izkusnja s T-2

Odgovor Napisal/-a AlienX » 29. Jun 2024 ob 22:16

MrTwelveTrees napisal/-a:
29. Jun 2024 ob 22:03
AlienX napisal/-a:
29. Jun 2024 ob 21:12

NE, ne motim se. ti namerno širiš laži, da ker je t-2 za en ku*ac, morjo bit pa drugi tudi.

Po fiasku s t-2, sem klical na telemach, jim dal moj naslov in so mi rekli najvisja hitrost je 600/100. Torej toliko, kolikor t-2 laze da sem imel ze prej. Vprasal sem, ce imam lahko 1000/100, ker toliko sem imel na t-2, pa je rekla da ne (nimajo takih paketov za TS). Evo. Za pravilne podatke je rabila samo moj naslov in 1 minuto casa.

t-2 mi pa v treh klicih ni niti enkrat omenil da se hitrosti, ki jo narocam ne da dobiti. PA SEM NJIHOV NAROCNIK.

Klical sem tudi na telekom, dal naslov, najvisja mozna hitros je 2000/100 (z doplacilom).
Oprosti, ampak jaz ne širim laži, povem ti tako kot je. Ker delam na terenu za vse operaterje in vem kar nekaj.
na tem forumu NE BOŠ pisal kletvic.
wow, dobivam isti obcutek ko berem tale forum, kot ko sem se pogovarjal s t-2 tehnicno pomocjo: sprenevedanje in zavajanje.

TI si rekel, da je pri vseh operaterjih isto, jaz sem ti rekel, da sem klical na telemach in oni so pravilno ugotovili, da mi ne morjo dati max internetne hitrosti, ker sem na TS.
Torej lazes, ali pa govoris o necem cesar ne ves.
Ne vem, sicer kako lahko nekdo s terena ve kaj se dogaja na tehnicni pomoci preko telefonov, ampak dobro.

Ne bom pisal kletvic? Ocitno so ta pravila za nekatere drugacna: https://t-2.rula.net/search.php?keywords=kurac

Mogoce, ker sem na TS, ne smem tega pisat.

EDIT, cist po pomoti sem nasel tale post, ko sem iskal kdo vse lahko uporablja kletvice na tem forumu: https://t-2.rula.net/viewtopic.php?p=25 ... da#p253852
Ta uporabnik je imel ocitno podobne probleme kot jaz - ponujene so mu bile opcije, ki niso na voljo na njegovem prikljucku.
Zadnjič spremenil AlienX, dne 29. Jun 2024 ob 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.

dune007
Znanec

Odgovor Napisal/-a dune007 » 29. Jun 2024 ob 22:22

nobenega ne zanima kje si 🤣, ne skrbi, si nihče, zato preseli svoje frustracije na zs in utihni

Uporabniški avatar
AlienX
Faca

Odgovor Napisal/-a AlienX » 29. Jun 2024 ob 22:25

atepej napisal/-a:
29. Jun 2024 ob 21:54
Prej si doplačal za 1000/100 ali ne?
da

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a atepej » 29. Jun 2024 ob 22:37

Hvala za info. Torej prej si tudi imel osnovno hitrost 600/100 in je pri T-2 prišlo do napake, kjer niso preverili da doplačuješ za hitrost in so ti očitno hoteli dati polno hitrost - samo bi jim morali pisati da si na BRO tipu priključka, tako da je to malo čudno.

To je moje mnenje, moram povedati da nisem zaposlen na T2ju oz. ne sodelujem z njim poslovno.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Paket: imam

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 29. Jun 2024 ob 22:54

AlienX napisal/-a:
29. Jun 2024 ob 22:16
29. Jun 2024 ob 22:03

Oprosti, ampak jaz ne širim laži, povem ti tako kot je. Ker delam na terenu za vse operaterje in vem kar nekaj.
na tem forumu NE BOŠ pisal kletvic.
wow, dobivam isti obcutek ko berem tale forum, kot ko sem se pogovarjal s t-2 tehnicno pomocjo: sprenevedanje in zavajanje.

TI si rekel, da je pri vseh operaterjih isto, jaz sem ti rekel, da sem klical na telemach in oni so pravilno ugotovili, da mi ne morjo dati max internetne hitrosti, ker sem na TS.
Torej lazes, ali pa govoris o necem cesar ne ves.
Ne vem, sicer kako lahko nekdo s terena ve kaj se dogaja na tehnicni pomoci preko telefonov, ampak dobro.

Ne bom pisal kletvic? Ocitno so ta pravila za nekatere drugacna: https://t-2.rula.net/search.php?keywords=kurac

Mogoce, ker sem na TS, ne smem tega pisat.

EDIT, cist po pomoti sem nasel tale post, ko sem iskal kdo vse lahko uporablja kletvice na tem forumu: https://t-2.rula.net/viewtopic.php?p=25 ... da#p253852
Ta uporabnik je imel ocitno podobne probleme kot jaz - ponujene so mu bile opcije, ki niso na voljo na njegovem prikljucku.
Veš kaj, pojdi svojo negativno energijo proti t2 stresat kam drugam.
Ker vem da ko boš zamenjal operaterja boš šel spet na neki forum javkat da ti spet ni nekaj ni prav.
NOBEN operater ni brez napak, vsi jih delajo.
Glede kletvic, pa, zdaj bolj preverjamo kako so ljudje obnašajo na forumu, ja kletvice ne bomo dovolili.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a atepej » 29. Jun 2024 ob 22:59

Če še lahko povem svoje mnenje (potem se tudi lahko tema zaklene), ja očitno so naredili napako, ker doplačuje za hitrost in so ga obravnavali kot LLU naročnika, brez da bi preverili da je na BRO.

In ja vsi delamo napake.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Paket: imam

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 29. Jun 2024 ob 23:21

Tudi jaz imam na servisnih straneh možnost izbrati KING paket z 1000/1000, pa vem ker sem na BRO portu da ne bo šlo.
Pa kaj naj zdaj skačem po strehi da naj T2 popravi to napako ?

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 29. Jun 2024 ob 23:30

Zakaj se mučite in uporabljate stare servisne strani. https://login.t-2.net/ tukaj se da izbrati samo dejanske možne hitrosti.
Slika

Lp, Kitl

Uporabniški avatar
AlienX
Faca

Odgovor Napisal/-a AlienX » 30. Jun 2024 ob 21:57

29. Jun 2024 ob 22:54
Veš kaj, pojdi svojo negativno energijo proti t2 stresat kam drugam.
Ker vem da ko boš zamenjal operaterja boš šel spet na neki forum javkat da ti spet ni nekaj ni prav.
NOBEN operater ni brez napak, vsi jih delajo.
Glede kletvic, pa, zdaj bolj preverjamo kako so ljudje obnašajo na forumu, ja kletvice ne bomo dovolili.
Negativno energijo? misliš utemeljeno kritiziranje?
Kam drugam pa? na TS form? Tlemach form? mogoce slo-tech? No ja, mogoce niti ni tko napacna ideja, da bo folk vedel ka pricakovati na t-2

Ne vem zakaj nekateri vztrajate to klicati kot napake. V enem od postov sem nastel njihove 'napake'. Ko juih je enkrat toliko to niso vec napake, ampak poskus goljufije ali pa sistematska nesposobnost celotnega kolektiva.

Ce bi ob mojem prvem klicu na tehnicno pomoc rekli, ja ups, tola pa nekej ne stima, v redu, recimo napaka. Ampak ne, na 2 klicih s tehnicno pomocjo so me poskusili prepricati da sem imel isto hitrost ze prej. Ergo, sistemska nesposobnost ali poskus goljufije.

Glede kletvic, pomoje vi moderatoji malo po obcutku prirejate pravila, glede na uporabnika. Nekako v stilu t-2 :D

Uporabniški avatar
AlienX
Faca

Odgovor Napisal/-a AlienX » 30. Jun 2024 ob 22:03

29. Jun 2024 ob 23:21
Tudi jaz imam na servisnih straneh možnost izbrati KING paket z 1000/1000, pa vem ker sem na BRO portu da ne bo šlo.
Pa kaj naj zdaj skačem po strehi da naj T2 popravi to napako ?
Ne skaci na strehi, lahko pades dol.

Ocitno ti ves veliko vec o tehniki kot povpracni uporabnik. Nekako za pricakovati, glede na to da je to tvoja sluzba.
Povpracni uporabnik bo rabil da se mu pove kaj je BRO, LLU, GPON,,.... in kaj to za sabo potegne glede paketov.

Po pravici povedano te ne razumem, pravis da delas za vec operaterjev, ampak tle se pa zele mocno v bran t-2 postravljas, se vec, za ostale operaterje govoris, da delajo iste 'napake'. Zakaj? Kaj je problem priznati, da je t-2 bad guy tle?
In pa, zakaj je dopustno, oz. kar samoumevno, da t2 ne more zagotoviti uporabniku prijaznih podatkov (preko telefona ali na spletni strani) kaksne pakete mu lahko ponudi.

Uporabniški avatar
AlienX
Faca

Odgovor Napisal/-a AlienX » 30. Jun 2024 ob 22:06

kitl napisal/-a:
29. Jun 2024 ob 23:30
Zakaj se mučite in uporabljate stare servisne strani. https://login.t-2.net/ tukaj se da izbrati samo dejanske možne hitrosti.
Nisem vedel za to stran. Ampak ce je kar pravis res, da so na tej spletni strani pravilni podatki o moznih nadgradnjah na uporabnikovem prikljucku, potem T-2 ne more imeti nobenega izgovora (kot so trdili nekateri), da jim TS ni posredoval (vseh potrebnik) podatkov o prikljucku.

Torej se mi zid se bolj cudno, da me po telefonu narocniska sluzba ni obvestila o mojem prikljucku.
Zadnjič spremenil AlienX, dne 30. Jun 2024 ob 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 30. Jun 2024 ob 22:07

študentje
Slika

Lp, Kitl

Uporabniški avatar
AlienX
Faca

Odgovor Napisal/-a AlienX » 30. Jun 2024 ob 22:13

jah, ce so vsi trije studentje govorili neumnosti, potem to pomeni,da jih t2 ni dovolj izobrazil. Pa spet pridemo nazaj na kolektivno nesposobnost, ali pa poskus goljufije (studentje vedo samo kako sestaviti aneks, ce pa v aneks dajo nekaj kar t2 ne more zagotoviti, pa ocitno ni za t2 ni velik problem, namrec stranka placa enako)

dune007
Znanec

Odgovor Napisal/-a dune007 » 30. Jun 2024 ob 22:45

čas, da admin zaklene to s*anje, ker je vse jasno

mpetrovi
Uporabnik
Paket: Oranžni King - Optika

Odgovor Napisal/-a mpetrovi » 30. Jun 2024 ob 23:36

kitl napisal/-a:
30. Jun 2024 ob 22:07
študentje
To je mozno samo se v Sloveniji... se izgovarjat da je nesposoben kader "student"...
Resno kaze na "bad work culture" v T-2
Slika

Zaklenjeno