A1
Re: A1
Kaj je neposredna bližina? Če je to v isti stavbi kjer je bazna postaja ali morda v resnično neposredni bližini, potem je normalno, da je slab signal. Predstavljaj si da imaš na dežniku vrtno cev, ki brizga vodo (bazno postajo) vendar je pod dežnikom vse suho (slab signal).
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Testiraj še z drugim tipom telefona. Pa zjutraj ob 7h pa zvečer.
Če bo enako je omejena hitrost na uporabnika na tistem oddajniku.
Če bo enako je omejena hitrost na uporabnika na tistem oddajniku.
A1 je po bloku napeljal svojo optiko... ogabno so naredili, povsod pustili nespospravljeno (kupi prahu od vrtanja), pokrovi doz manjkajo, nadomeno inštalacijo so nardil kot da kanalizacijo postavljajo... hodnik je občutno "grši"
- MrTwelveTrees
- Moderator
To NI kriv A1 ampak izvajalec ki je to delal za A1.
-
- Starešina
- Paket: Malo mešano
- Kraj: Pince
Napaka! Krivda je na strani A1. Podobno, če pri T-2 problem rešuje neki študent (praktikant, ....). Pogodbeno razmerje sploh ni pomembno - ta "študent" je v tem trenutku predstavnik družbe T-2.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Jah, vzemi kakor želiš, jaz menim tako.
Mislim sem je zgornji post bil napisan tako kot da je zdaj vsepovsod pri montažah enako, pa ne bo, ker dela več podizvajateljev.
To bi se moralo poslikat, slike poslat na A1, oni pa bi navili ušesa podjetju ki je za njih napeljeval optiko.
Mislim da je na T2 tako, da gre dispečer po terenu v kontrolo kako so podizvajatelji delali za njih (samo mislim da ne vedno).
Mislim sem je zgornji post bil napisan tako kot da je zdaj vsepovsod pri montažah enako, pa ne bo, ker dela več podizvajateljev.
To bi se moralo poslikat, slike poslat na A1, oni pa bi navili ušesa podjetju ki je za njih napeljeval optiko.
Mislim da je na T2 tako, da gre dispečer po terenu v kontrolo kako so podizvajatelji delali za njih (samo mislim da ne vedno).
Naj se upravnik obrne na izvajalce/naročnike.
Ali pa naročite nekoga, da popravi, potem jim pa izdajte račun.
Ali pa naročite nekoga, da popravi, potem jim pa izdajte račun.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Pa ne morete vse metat v isti koš.
Sigurno na drugi lokaciji dela ok.
Sigurno na drugi lokaciji dela ok.
- MrTwelveTrees
- Moderator