Telemach kupuje T2
Re: Telemach namerava kupiti T2
In kdaj se bo kaj vedlo kdo bo in kdaj prevzel T2 - ne najdem nobene nove novice na to temo?
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
A niso rekli da bodo novico posredovali javnosti v mesecu avgustu.
Tega ne ve nihče… za naročnike pa niti ni pomembno. Če se bodo spremenili pogoji, boš imel možnost odstopa od pogodbe.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Sem 90% prepričan, da tudi če bo do prevzema prišlo, bosta firmi lavfali ločeno, edino kar se bo spremenilo lahko čez lepo dni da bo na T2 optiki tudi Telemach in ko se pogodba z A1 izteče tudi mobilno na gostovanje pri Telemach.
Naj sta ločeni in pustijo še Areno
- atepej
- Starešina
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Arena Sport je baje tidi že poslala zahtevo za prekinitev pogodbe o distribuciji.
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
... in other news
https://telemach.si/o-nas/medijsko-sred ... -nakup-t-2
https://telemach.si/o-nas/medijsko-sred ... -nakup-t-2
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
-
- Model
- T-2: Še nimam
- Paket: Int: 1000/100+TV+telefon TS
- Kraj: Postojna
Mislim da na koncu regulator ne bo dovolil tega nakupa..
-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
Uživajmo v T-2 IPTV vmesniku, dokler ga še imamo... ko bo T-2 v rokah Telemacha, bo slej ko prej pripojil družbo k Telemachu Slovenija. Dobimo EON vmesenik, ker je to vmesnik celotne United Groupe...
"Največ bodo s tem pridobili naročniki, ki bodo deležni najnovejše tehnologije ter še večje in bolj kakovostne izbire storitev, vsebin in paketov."
"Največ bodo s tem pridobili naročniki, ki bodo deležni najnovejše tehnologije ter še večje in bolj kakovostne izbire storitev, vsebin in paketov."
Konec koncev pa lastnik EON-a ni več večinski lastnik United Group... tako da je EON za njih zunanji dobavitelj... kaj pa če bi United Group EON zamenjal za T-2-jev sistem, če bi ugotovili, da je cenejši/boljši? Sanja se lahko...
Sicer sem pa jaz še vedno mnenja, da regulator tega prevzema ne bi smel odobriti.
Sicer sem pa jaz še vedno mnenja, da regulator tega prevzema ne bi smel odobriti.
-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
https://siol.net/novice/posel-danes/sdh ... t-2-641514
Če je SDH (državna firma) dosegel svoje, bo tudi varuh konkurence ravnal v dobrobit SDH-ja....
Če je SDH (državna firma) dosegel svoje, bo tudi varuh konkurence ravnal v dobrobit SDH-ja....
Institucije bi morale delovati popolnoma neodvisno (konkretno UVK v dobro potrošnikov, in ne nekega državnega holdinga). Verjamem pa, da je v slovenski politiki vse možno.
mikrohard kako je z razvojem? Bo Telemach na hitro prenesel svoj razvoj in tehnologijo? T-2 bo torej kmalu mrtev? Bo to že letos?