Telemach
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: Telemach
Pa ima Telemach v lastnem omrežju 2G ?
- atepej
- Starešina
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Naj bi še imel na 1800 MHz, zakaj?
- MrTwelveTrees
- Moderator
2G mora biti, ker ima največji doseg.
- atepej
- Starešina
- Kontakt:
Večjega, kot 4g / 5G na 700 MHz?
- MrTwelveTrees
- Moderator
V praksi ja, pa še ogromno je naprav ki delajo samo na2G, kot so alarmi in podobne zadeve.
-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)
Telemach nadaljuje pospešeno širitev in nadgradnjo omrežja ter s 1. 7. 2024 ukinja uporabo mobilne tehnologije 2G v nacionalnem gostovanju
Telemach Slovenija nenehno vlaga v omrežje, ga posodablja in povečuje pokritost po Sloveniji s sodobnimi tehnologijami, s čimer uporabnikom ponuja zanesljivo in kakovostno uporabniško izkušnjo.
Z več kot 1100 baznimi pokriva 99,75 % prebivalstva v Sloveniji, prvi v Sloveniji pa je predstavil tudi omrežje 5G s pravimi gigabitnimi hitrostmi, ki ga ponuja v vseh večjih mestih.
Kot najhitreje rastoči operater mobilne telefonije, ki mu zaupa že več kot 730.000 uporabnikov, v lastnem omrežju zagotavlja storitve najvišje kakovosti, zato bo skladno s strategijo širitve in razvoja omrežja s 1. 7. 2024 ukinil uporabo mobilne tehnologije starejše generacije 2G v nacionalnem gostovanju. Uporaba gostovanja je v zadnjih letih namreč močno upadla.
Z jasno vizijo po zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje se bodo investicije v lastno omrežje nadaljevale, s čimer bo podjetje še naprej zagotavljalo zanesljive in visokotehnološke storitve.
vir: https://telemach.si/novosti/obvestila/u ... gostovanju
Telemach Slovenija nenehno vlaga v omrežje, ga posodablja in povečuje pokritost po Sloveniji s sodobnimi tehnologijami, s čimer uporabnikom ponuja zanesljivo in kakovostno uporabniško izkušnjo.
Z več kot 1100 baznimi pokriva 99,75 % prebivalstva v Sloveniji, prvi v Sloveniji pa je predstavil tudi omrežje 5G s pravimi gigabitnimi hitrostmi, ki ga ponuja v vseh večjih mestih.
Kot najhitreje rastoči operater mobilne telefonije, ki mu zaupa že več kot 730.000 uporabnikov, v lastnem omrežju zagotavlja storitve najvišje kakovosti, zato bo skladno s strategijo širitve in razvoja omrežja s 1. 7. 2024 ukinil uporabo mobilne tehnologije starejše generacije 2G v nacionalnem gostovanju. Uporaba gostovanja je v zadnjih letih namreč močno upadla.
Z jasno vizijo po zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje se bodo investicije v lastno omrežje nadaljevale, s čimer bo podjetje še naprej zagotavljalo zanesljive in visokotehnološke storitve.
vir: https://telemach.si/novosti/obvestila/u ... gostovanju
-
- Model
- Paket: Int: 1000/100+TV+telefon TS
- Kraj: Postojna
Ah njihovo omrežje.. Na moji lokaciji ki sem doma je stanje isto kot iz časov Tušmobil.. porazno itn..
- atepej
- Starešina
- Kontakt:
Na Alter forumo nekateri doživijo živčni zlom, ko kaj rečeš proti Telemach-u
SOS klic na telefonu ti deluje na 2g semizdi.MrTwelveTrees napisal/-a: ↑26. Jun 2024 ob 14:17V praksi ja, pa še ogromno je naprav ki delajo samo na2G, kot so alarmi in podobne zadeve.
-
- Nadebudnež
- Paket: Nimam več!
- Kraj: Vidim, da nič ne vidim.
Kjer se gibljem jaz, sem s Telemachom bolj zadovoljen, kot s Telekomom. Boljša pokritost, hitrejši net, na vikendu v Zasavju mi pa v grapi dela samo Telemach.
Kljub vsemu, bom po preteku aneksa odšel začasno na Bob in nato morda nazaj na Telemach Free2Go. Ni mi vredno teh 13 EUR dodatnega stroška, ko pa imam službeno Telekom SIM.
-
- Faca
Po mojih izkušnjah (glede prenosa podatkov) tam, kjer je redkejša poseljenost (podeželje / small towns), Telemach včasih deluje celo bolje kot Telekom ali A1. Verjetno ker so "vsi" na teh dveh in imajo pri Telemachu več lufta.
Na podeželju je zelo odvisno od mikrolokacije. Nekje bo Telekom delal, nekje A1, nekje Telemach, večinoma pa vsi.
-
- Legenda
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
To temo se mora prestaviti pod podforum Lastniki, nne pa konkurenca
-
- Model
- Paket: Int: 1000/100+TV+telefon TS
- Kraj: Postojna